Slika nije pronađena

Zaljubljenost je na početku divna, ali brze preraste u agoniju ako simpatija nema iste osjećaje prema nama. Mnogi pjevači su to iskusili i znaju koliko nas može zaboljeti u grudima.

Pjesme koje govore o neuzvraćenoj ljubavi su kao stvorene za sve ljude na ovom svijetu jer smo svi barem jednom iskusili ljubavnu tugu. Uvijek nam bude lakše kada poslušamo neku od tih pjesama jer znamo da nismo sami i da postoje i drugi koji se nose s tim.

Nažalost, ljubav boli, ali sve je lakše uz pjesme koje govore o neuzvraćenoj ljubavi te nas usput pokušavaju utješiti:

Selena Gomez: Hands to Myself

Ovu pjesmu ne treba puno objašnjavati, ali ukratko Selena pokušava ilustrirati čežnju za nekim koga jako želimo poljubiti, zagrliti i vidjeti. Nažalost, naše ruke će poslužiti samo nama jer osoba koju volimo nije tu.


Kesha: Stephen

Keshinu pjesmu trebaju čuti apsolutno svi koji prolaze kroz neuzvraćenu ljubav jer će im odmah biti malo lakše. Kesha promišlja o tome zašto ju Stephen ne zove i što se točno događa, a kada čujete stihove poput `feeling pathetic` osjećat ćete se bolje.Justin Bieber: Memphis

Nismo sigurni tko je inspirirao ovu Justinovu pjesmu, ali možda se radi o Ariani Grande budući da ju je snimio s Big Seanom...koji je sada pjevačičin bivši. Neovisno o tome o kome pjesma govori, ova pjesma prikazuje ljubavnu bol.


Ellie Goulding: Anything Could Happen

Ova pjesma govori o čudnoj granici između ljubavi prema nekome i čekanja da osoba tu ljubav uzvrati. Ne moramo ni napomenuti da se radi o neuzvraćenim osjećajima, a Ellie pjeva upravo o tome.M.I.A.: It Takes A Muscle

M.I.A. je obradila pjesmu iz 80-ih Spectral Desplayja te ju učinila skroz modernom. Osim toga, ona kroz pjesmu progovara o tome kako treba biti hrabar i izraziti svoje osjećaje. It Takes A Muscle će oraspoložiti sve cure koje se pitaju zašto im simpatija ne odgovara na poruku.


Taylor Swift: You Belong With Me

Tay je predvodnica ljubavnih pjesama i ljubavnih drama u pjesmama općenito. U ovoj pjesmi je to posebno naglašeno, a Taylor se pita kako njena simpatija ne vidi da je baš ona ta koja ga razumije, a to se pitamo i mi.
Mandy Moore: Crush

Mnogima je Mandy poznata po tome što je dala glas Rapunzel u animiranom filmu Vrlo zapetljana priča, ali nju znaju po dosta toga. Ona pjeva jednu od najjačih pjesama koje govore o simpatiji i neuzvraćenoj ljubavi.


Cashmere Cat i Ariana Grande: Adore

Oni koji ne znaju puno o Cashmere Cat kroz ovu pjesmu mogu saznati, a Ariana ovu pjesmu čini skroz posebnom. Ako smo totalno u ljubavnoj komi vrijeme je za ovu pjesmu.Carly Rae Jepsen: Warm Blood

Ako ste mislili da može netko napisati bolju ljubavnu pjesmu od Carly Rae Jepsen- prevarili ste se. Dok je Call Me Maybe totalno pjesma o flertu tako je Warm Blood pjesma koja kaže da ljubav nekada zna biti tužna.

Najtužnije pjesme neuzvraćena ljubav pjesme

Još vijesti