Slika nije pronađena

Ovaj tjedan smo 'uhvatili za rukav' Jelenu Žnidarić, poznatiju pod pseudonimom 'Zsa Zsa L'amour'. Nakon što je s Damirom Kedžom plasirala u javnost singl 'Sve u meni se budi', postala je poznata van granica sjeverozapadne Hrvatske, diljem Hrvatske i šire.


Za Teen385 govori o svom pogledu na uspjeh, glazbenim uzorima, ljubavnom statusu, svakodnevnici i planovima za budućnost.

   


Pa krenimo...


1. Postala si poznata 'preko noći' nakon što si pokorila hrvatske glazbene ljestvice pjesmom 'Sve u meni se budi' u duetu s Damirom Kedžom. Na čiju ideju je nastala ova sjajna suradnja?

Rođena sam pod sretnom zvijezdom, jer ovo što mi se desilo u posljednjih par mjeseci bi se stvarno na neki način moglo nazvati “preko noći”, ali s druge strane sve je ovo jako slatko, jer znam da je plod napornog rada i ulaganja vremena u pjevanje.

Kedžo i ja se znamo već par godina, dogovarali smo covere, ali nikad ih nismo snimili…na kraju smo prije 3 mjeseca, umjesto da konačno snimimo cover, opet odustali, jer su Ante Pecotić (autor pjesme) i Kedžo došli na ideju za duet. Sve je išlo nekako prirodnim tokom, došla sam u studio, čisto da čujem pjesmu i da vidim da li mi se sviđa…a ostatak znate.


2. Tko je tvoj pjevački uzor?

Definitivno Christina Aguilera! Ona mi je otvorila oči i bila 'moja učiteljica' glazbenog…A kasnije sam slučajno naletjela na mladu curku – Tori Kelly koja mi je postala uzor u svim segmentima života. Uvijek pozitivna, nikad ne odustaje, piše predivne stihove, a o pjevanju da ne pričam…

3. Što za tebe znači pobjeda na Zagrebačkog festivalu? Ipak je to najstariji festival zabavne glazbe u regiji...

Ogromna čast! Kad razmislim kakve su sve face pjevale na toj pozornici, uključujuči i Kedžu pored mene, srce mi je ogromno! I definitivno mi je jedna od značajnijih stvari u karijeri, jer sam dobila svoje malo mjesto na sceni koje sam duboko u sebi sanjala.


 

4. U kakvom si trenutno odnosu s Kedžom? Striktno poslovnom ili i privatnom?

Kedžo i ja smo super frendovi i uvijek volimo organizirati neko druženje, kad je god to moguće. A kraj toga, 'posao' je uvijek lakši – i ne bih ga uopće nazvala posao.


5. Tvoj ljubavni status? Single ili taken? Možeš li nam reći kako izgleda tvoj idealan dečko?

'His name is Mr. Music'. Ma ne postoji opis…Srce bira, na to ne mogu utjecati…I ne znam koji su kriteriji…

6. Snimaš li trenutno neke nove singlove?

Pripremam jaaako puno toga…I na hrvatskom i na engleskom…No, sve u svoje vrijeme, ako me pratite na Instagramu, bit ćete u toku sa svakom sitnicom, jer sam jako aktivna na društvenim mrežama. Reći ću vam samo da će ove godine sigurno biti puno iznenađenja

7. Gdje te možemo sresti? Znamo da si normalna cura koja ide u dućan, na kavu, ali na kojim lokacijama u Zagrebu?

Volim biti u prirodi na Maksimiru, na Gornjem gradu ili u Zrinjevcu…ili još više, isprobavati finu klopicu po centru grada…tako da sam uvijek u blizini dobre hrane.

8. Poruka za naše čitatelje – tvoj savjet: kako uspjeti u životu?

Kako uspjeti u životu? Pa tako da se prestanete brinuti o uspjehu…već nađite nešto što volite i radite to s guštom…s puno ljubavi. Jer kad istinski voliš to što radiš, ni jedna zatvorena vrata nisu problem…Ljubav otvara sva vrata – i strpljenje!

Foto: Facebook/Privatna arhiva Jelene Žnidarić

M.Z.

Pročitajte još:

Intervju: Filip Dizdar

Intervju: Bruno Mustić, 18-godišnji filmski redatelj

Kim Verson: Još se nikad nisam poljubila

Damir Kedzo sve u meni se budi Jelena Žnidarić

Još vijesti