Slika nije pronađena

Nakon frke s njegovim fotkama na kojima grli drugu djevojku te odlaska s turneje, Zayn Malik očito je neopozivo odlučio napustiti ovaj mega popularni bend.

Razloga je više i potpuno su razumljivi: Moj život s One Direction-om bio je više od svega što sam mogao zamisliti. Ali, nakon pet godina, osjećam da je pravi trenutak da napustim bend. Želim se ispričati svim obožavateljima ako sam ih iznevjerio, ali moram napraviti ono što osjećam kao ispravnu stvar.

One Direction će nastaviti svoju turneju kao četveročlani bend, a kasnije ove godine snimit će i peti album.

Prošli tjedan, Malik je napustio dečke na turneji. Više se nije mogao nositi sa stresom. Vratio se u Veliku Britaniju kako bi, zbog fotografija koje su pobudile sumnju da vara svoju zaručnicu, sačuvao svoju vezu s Perry Edwards.

U izjavi, ostatak benda objavio je sljedeće: Jako smo tužni što Zayn odlazi, ali potpuno poštujemo njegovu odluku i želimo mu sve najbolje u budućnosti. Zadnjih pet godina bilo je nevjerojatno – prošli smo zajedno kroz toliko toga i uvijek ćemo biti prijatelji. Nas četvorica sada ćemo nastaviti. Veselimo se snimanju novog albuma i susretu sa svim obožavateljima na sljedećem nastupu u sklopu svjetske turneje.

Simon Cowell, koji je otkrio talent ovog boybanda u show-u X Factor izjavio je: Želim reći hvala Zaynu za sve što je napravio za One Direction.  Otkad sam ga prvi puta sreo 2010. godine, jako mi je prirastao srcu i jako sam ponosan na njega. Primijetio sam kako mu raste samopouzdanje i iskreno mi je žao što odlazi.

Što vi mislite o ovom potezu Zayna Malika? Mislite li da su fotografije s drugom djevojkom razlog odlasku iz benda? Kakvu budućnost predviđate bendu sad kad je ostao bez jednog člana?

L.B./izvor: BBC

foto: Instagram, Facebook

Pročitajte još...

...Šokiran nakon glasina o prevari, Zayn Malik napustio turneju!...

...Uhvaćen u preljubu: vara li Zayn Malik svoju zaručnicu?...

one direction zayn malik napustio bend perry edwards prevara Simon Cowell

Još vijesti