Slika nije pronađena

Imagine Croatia je festival mladih glazbenika u dobi od 12 do 20 godina (pojedinci) i grupe do najviše 10 glazbenika od kojih nitko nije stariji od 20 godina.

Radi se o festivalu otvorenom mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Ove godine poseban naglasak je na autorske izvedbe, a obrade su također dobrodošle.

Regionalna predselekcija za Zagreb i Zagrebačku županiju održati će se 16. studenog 2014., nedjelja u Klubu hrvatskih glazbenika SAX, Zagreb, Palmotićeva 22/2.

Rok za prijavu je 03. Studeni. 2014.

Dvije odabrane grupe na predselekciji predstavljati će Zagreb i Zagrebačku županiju na finalnom koncertu koji će se održati, 6. i 7. prosinca 2014., subota i nedjelja u 18 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Ostale regionalne predselekcije:

Splitsko-dalmatinska –održano
Osječko-baranjska-početak studenog
Varaždinska – sredina studenog

Za nastup u finalu Imagine Festivala u Zagrebu treba se prijaviti i proći predselekciju za vašu županiju (informacije o predselekcijama i načinu prijavljivanja naći ćete na www.hgm.hr).

Ukoliko se u vašoj županiji ne organizira predselekcija, prijavite se direktno na natječaj za finalni koncert do 09. studenog 2014., pa će o vašem sudjelovanju na finalu odlučiti stručni sud o čijoj ćete odluci dobiti odgovor iza 16. studenoga 2014., tj. nakon zadnjeg koncerta u Zagrebu.

Ulazak u finale će jednoj od grupa omogućiti nastup na međunarodnom Imagine festivalu - IMAGINE 2015 u Belgiji. Ostale nagrade su gostovanje na festivalu Music Direct - Imagine Sweden u Švedskoj, gostovanje na Imagine Belgium u Belgiji , Imagine France u Francuskoj , izdavanje singla , kao i još niz vrijednih nagrada koje ćemo objaviti neposredno prije finala...

festival glazba

Još vijesti