Slika nije pronađena

Prije nekoliko godina postalo je popularno da se mjesec dana prije Božića pojavi radio koji će cijelo vrijeme puštati samo božićne pjesme, a do sada smo uvijek za tako nešto trebali slušati britanske radio postaje, ali ove godine ima božićni dodatak i jedna hrvatska.

Ovo smo čekali! Svi imamo u društvu barem jednu osobu koja već u lipnju krene odbrojavati dane do Božića i koja će puno prerano početi pjevušiti božićne pjesme. Ovo će za takve osobe biti najbolja vijest ikada. Oni kojima slušanje božićnih pjesama od jutra do mraka već sada zvuči kao nešto idealno, bit će oduševljeni viješću da ove godine i u Hrvatskoj postoji radio koji će puštati samo i isključivo božićne pjesme. Do ove smo godine za to morali ići na britanski Heart Radio koji ima ovu tradiciju već nekoliko godina, a sada se možemo prebaciti na hrvatski Gold FM.

Oni imaju nekoliko podstanica uz svoju glavnu, a sada je tu i Gold XMAS. Stanica koja od 0 do 24 pušta samo božićne pjesme  i tako će biti sve do Božića. Imaju pravi miks, od nekih klasika i hitova koje svi već dobro znaju do nekih božićnih pjesama koje nisu toliko popularne, ali su u ovoj tematici. Ne moraš imati radio kako bi mogla slušati ovu njihovu stanicu, samo ti treba internet, jer ovaj je radio online, a pronaći ga možeš na sljedećem linku.

Mi ga već slušamo i ne mislimo prestati tako skoro!

Foto: Pexels – cottonbro/ Pexels - freestocks.org

M.T.

Pogledajte još:

Essence ima novu preslatku božićnu kolekciju inspiriranu božićnim slasticama! Izgleda i miriše baš na Božić

'Ružni' božićni puloveri su svake godine veliki hit! Pronašli smo ih 5 koji su sve samo ne ružni

Božićni filmovi koji izlaze ove godine, a koje jedva čekamo! Jedna romantična komedija je već tu

radio božićni radio Božić gold xmas božićne pjesme Gold FM

Još vijesti