Slika nije pronađena

Fran FM je mladić iz Zagreba koji živi u korak s trendovima i njegov smjer je vrlo jasan – urbano, plesno i lako pamtljivo.

Ovaj mladi glazbenik ima tek 20 godina, ali toliko je vrijedan da će zasigurno svojim trudom osvojiti brojne poklonike urbane plesne glazbe. Fran FM, inače pravim imenom Fran Mijatović, završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, ali i glazbenu školu Zlatka Grgoševića u Sesvetama na kojoj je stekao titulu glazbenik gitarist, umjetnik.

Foto: Matija Škali

Fran radi i u jednoj tvrtki kao asistent u nabavi, u slobodno vrijeme vozi bicikl, ide u teretanu… Ali ipak najviše od svega voli glazbu i zato se publici predstavlja s pjesmom 'Influencerica'. Riječ je o nevjerojatno zaraznom ritmu koji će vam na prvu ući u uho. Brojni popularni pojmovi okosnica su ove pjesme pa će se tako zasigurno u njoj prepoznati brojni mladi ljudi, ali i svi oni koji konzumiraju društvene mreže.

Tekst i glazbu napisao je ViZium, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić. Ipak, posebna poslastica dolazi i za oči, a ne samo za uši. Moderan i prpošan video spot odradio je Matija Škalić, a sve pod stilističkom palicom popularne Ivane Bilandžije Billy. U spotu glumi Magdalena, inače Franova sestra, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Foto: Matija Škali

Fran FM, osim stvaranja glazbe, voli i životinje. Mačke su mu posebno drage no ipak, kako veli, ne draže od zgodnih djevojaka. Obožavatelj je dobrih tuluma i crnog humora, ali sve to neusporedivo je od zadovoljstva koje mu stvara stajanje pred mikrofonom.

Pogledajte još:

TikTokerica Addison Rae sada želi biti i pjevačica: Objavila je spot, a svi ju ismijavaju i hejtaju

Stigao je i spot za pjesmu koja nas predstavlja na Eurosongu – izgleda top, ali svi ističu jednu grešku

Ultimativna playlista tužnih pjesama koju trebaš slušati kada se samo želiš dobro isplakati

pjesma pjevač influencerica Fran FM novo ime

Još vijesti