Slika nije pronađena

Prošlog je tjedna Justin Bieber odnio tri nagrade na dodjeli  MTV EMA nagrada, a sada doznajemo da je ponovno briljirao i na dodjeli glazbenih nagrada American Music Awards.

Naime, na ovoj je dodjeli, koja se dogodila u nedjelju 19. studenog u Nokia Theatreu u Los Angelesu, Bieber kući odnio čak tri nagrade i tako postao najovjenčaniji izvođač na ovogodišnjoj, 40. po redu dodjeli. Bieber je odnio nagradu u kategoriji izvođač godine i tako iza sebe pomeo konkurenciju od slavnih imena - Rihanna, Katy Perry, Maroon 5 i Drake. Bieber je također odnio pobjedu u kategorijama omiljeni muški izvođač u pop/rock kategoriji te omiljeni album u pop/rock kategoriji.

Vidno uzbuđeni Bieber bio je na dodjeli sa svojom majkom te se i njoj zahvalio na uspjehu. Rekao je: 'Prvo želim reći… oni su mi rekli da… sada se ne mogu sjetiti…mislim, tako sam izvan sebe. Ovo je moja majka, ovo je moja majka. Tako je malena, ali je prelijepa. Hvala ti puno. Hvala ti što si vjerovala u mene. Želim zahvaliti svima, baš svima. Ponestaju mi riječi.'

Nagrade za Nicki Minaj i Carly Rae Jepsen

Iza Biebera po broju nagrada smjestila se Nicki Minaj koja je dobila nagradu u kategoriji  omiljeni album u hip hop/rap kategoriji te omiljena izvođačica u istoj kategoriji.

Ono što je posebno zanimljivo jest činjenica da je mlada pjevačica Carly Rae Jepsen odnijela kući nagradu u kategoriji najbolji novi izvođač godine te iza sebe ostavila popularan boy band One Direction.

Evo i ostalih pobjednika po kategorijama:

Omiljena izvođačica u pop/rock kategoriji – Katy Perry.

Omiljeni bend u pop/rock kategoriji  – Maroon 5 (ovdje je također One Direction bio nominiran).

Omiljena izvođačica u country kategoriji – Taylor Swift.

Omiljeni izvođač u country kategoriji – Luke Bryan.

Omiljeni izvođač u soul/R&B kategoriji – Usher.

Omiljena izvođačica u soul/R&B kategoriji – Beyonce.

Omiljeni album u soul/R&B kategoriji – Talk That Talk, Rihana.

Omiljeni izvođač alternativne glazbe – Linkin Park.

Omiljeni izvođač općenito – Adele.

Omiljeni izvođač latino glazbe – Shakira.

Omiljeni izvođač elektronske glazbe – David Guetta.

Justin Bieber Nicki Minaj Carly Rae Jepsen

Još vijesti