Slika nije pronađena

U zadnje vrijeme pjevači samo odu s pozornice za vrijeme koncerta i to zato što ih fanovi naljute, a možda i dožive mini slom živaca.

Ako neki izvođač napusti pozornicu za vrijeme trajanja koncerta to pokazuje njegovu 'zrelost' i način na koji se nosi s određenim situacijama.

Koliko je njihov ego lako povrijediti govori činjenica da je velik broj slavnih faca odšetao s pozornice nakon što fanovi nisu udovoljili njihovim željama.

Bahato ili ne, procijenite sami:


Justin Bieber

Nedavno je Justin imao koncert u Norveškoj te je netko iz publike bacio bocu vode na pozornicu. Voda ga je spriječila u plesanju, a to je Justina jako uzrujalo te je izgubio kontrolu i bio vrlo bezobrazan prema fanovima na koncertu. Pjevač je rekao da je `gotov` i da `nema što raditi tu više`. Kasnije je na Instagramu napisao da mu je žao, ali djela govore više od riječi... zar ne?


Selena Gomez

U većini slučajeva Selena iskulira stresne situacije u javnosti i čini se poprilično smirenom osobom, ali tijekom jednog nastupa to nije bilo tako. 2013. na koncertu u Los Angelesu došlo je do problema sa zvukom. Pjevačica je pokušala ostati cool i smijati se s fanovima tome, ali na kraju je toliko poludjela da joj je slučajno izletjelo: `Koji k...?`, a nakon toga je napustila pozornicu.


Britney Spears

Kada je Britney nastupala u vrijeme svoje turneje Circus u Vancouveru odlučila je popeti se na pozornicu i odmah se oprostiti. Naime, pjevačici je zasmetalo pušenje cigareta u publici. U jednom trenutku sve se zaustavilo te je glas iz zvučnika upozorio goste koncerta na regulacije u vezi pušenja. Nakon toga koncert se ipak nastavio.


Kanye West

Reperovo burno reagiranje nikog više ne iznenađuje, osobito za vrijeme koncerata. 2013. Kanye je imao nastup u Tampi i bio je vrlo naživciran. Vjerovali ili ne naživciralo ga je osvjetljenje na pozornici. Svoje prohtjeve i kritike odmah je uputio ekipi za svjetla na pozornici.


Jonathon Knight

Tijekom 2013. grupa New Kids On The Block nastupali su u New Yorku na iHeartRadio Showu. Jonathan se nije dobro snašao na pozornici, a članovi benda su mu pokušali pomoći što nije išlo. Inače, pjevač pati od tjeskobe koja je izazvana društvenim aktivnostima, a za vrijeme koncerta je samo odšetao s pozornice.. Kasnije se ispričao fanovima zbog incidenta.Cher Lloyd

Ovaj odlazak mlade pjevačice s pozornice nitko ne može zamjeriti. Tijekom nastupa 2012. na jednom glazbenom festivalu, Britanku je publika izviždala i skandirali su joj `buu!`. Isto tako, boca s urinom je doletjela na pozornicu što je bila kap koja je prelila čašu. Cher je napustila pozornicu. Publici je poručila da nitko ne želi da dobije bocom urina- istina.
pjevaci otišli s pozornice za vrijeme koncerta pozornica koncert

Još vijesti