Slika nije pronađena
Ovo sigurno niste znali o Seleni Gomez! Svima treba odmor od trakavice Jelena pa donosimo 6 neobičnih zanimljivosti koje sigurno niste znali o njoj. Bez Justinovih ispada, obećavamo! Portal Posh24 kreirao je ovu zanimljivu listu, a mi vam je donosimo u nastavku...

1. Selena bi htjela napraviti žvakaće gume s okusom – kiselih krastavaca. Kaže da je toliko ovisna o krastavcima da bi zbilja uživala u žvakama koje bi bile tog okusa.


2. 2009. godine, sa samo 17. godina, Selena je postala najmlađa ambasadorica UNICEF-a, ikada u povijesti! Otputovala je u Čile i upoznala obitelji unutar jednog od programa ove organizacije.

3. Odbila je ulogu u filmu “ High School Musical 3”. Mogla se pridružiti Ashley Tisdale i Zacu Efronu, ali odbila je: “Nisam to željela raditi. Želim da me ozbiljno shvaćaju kao glumicu u budućnosti.”


4. Selena je svoje ime dobila po pjevačici Seleni Quintantelli Perez, koja je ubijena.

5. Selena je nekada nosila prsten čistoće na kojemu je pisalo “Prava ljubav čeka”, no skinula ga je kad je prohodala s Justinom. Nikad nije objasnila zašto.


6. Svoj glas Selena njeguje i čuva pomoću maslinovog ulja. Kaže da joj je tu tajnu otkrila Kelly Clarkson koja ju je naučila kako piti ovo čudesno ulje da bi joj glas uvijek bio u tip-top formi.

L.B.

Selena Gomez Jeste li znali

Još vijesti