Slika nije pronađena
Uvijek se zbuniš kad si u društvu frajera, ne znaš kamo bi pogledala, što bi rekla, kako bi se ponašala, a kad na red dođe flertanje i zavođenje dečka koji ti se sviđa imaš osjećaj kao da je u pitanju nuklearna fizika.

Imaš sreće pa je flertanje nešto što se može naučiti i izvježbati, a budući da je pred tobom vikend, ovo je lista filmova koji ti mogu pomoći da postaneš prava majstorica zavođenja. To su ujedno i filmski evergreeni.

'Prljavi ples' iz 1987. godine – nema boljeg nego flertati na plesnom podiju. A osim toga – ovo je klasik koji moraš pogledati.'Zgodna žena' iz 1990. godine – dodir, pogled ili smiješak čuda čine. Od Vivian Ward koju glumi Julia Roberts možeš stvarno puno naučiti. A saznat ćeš ponešto i o nastarijem zanatu na svijetu...'Plavuša s Harvarda' iz 2001. godine
– bezvremenski trik 'Ups palo mi je nešto' izašao je iz ovog filma i razbiti će se mit o glupim plavušama...'Kako se riješiti frajera u 10 dana' iz 2003. godine
– iako tako ne zvuči, film je prepun trikova za zavođenje, od kojih je jedan – da ostaviš nešto kod njega doma. On će ti ih, ako ništa drugo, morati vratiti.'Dvije sestre za kralja' iz 2008. godine – dvorovi su uvijek bili mjesto flerta. Nauči neki trik od starijih cura.'The Lucky One' iz 2012. godine – definitivno najbolji film za nas tinejdžere! A vidjet ćeš da je dečka ponekad dovoljno samo uposliti i pogledati malo drukčijim očima...Odaberi neke od ovih (ili čak sve) i pogledaj ih za vikend - već u ponedjeljak ćeš biti pametnija i iskusnija kada prođeš kraj onog zgodnog dečka na putu prema školi.

Foto: YouTube

M.Z.
Pročitajte još:

Filmovi koje obavezno moraš pogledati prije 18. godine

Evo teme za razgovor sa simpom – ovo su filmovi koje dečki obožavaju

Možete li pogoditi o kojim filmovima je riječ prema ovim emojijima?

zavođenje flertane vikend flert film