Slika nije pronađena

Ima li boljeg provoda nego otići s frendicom u kino, kupiti velike kokice i pogledati dobar film. Naravno da je super kad je u pitanju neka dobra akcija ili preslatka romantična komedija, ali svi znamo koji ključan film svakog dobrog filma – zgodan komad.

Ne bi bilo prvi put da dolazite u kino samo kako bi mogle sat i pol buljiti u njegove mišiće i zamišljati da se upravo sada nalazite u njegovom zagrljaju. E pa 2017. godina bit će i više nego super kad su u pitanju filmski komadi.

Ove je lista koji nikako ne smiješ propustiti sljedeće godine.

Kong: Skull Island

Tom Hiddleston glumi u novom filmu koji nikako ne smiješ propustiti sljedeće godine. Hoće li Taylor ići u kino ne znamo, ali znamo da se u filmu radi o ekspediciji na izgubljeni otok koja se pretvori u katastrofu. Film stiže 3. ožujka.



Beauty and the Beast

Svaka čast Emmi Watson, ali znamo da će brojne cure požuriti u kino kako bi bacile oko na Dana Stevensa koji glumi zvijer. Priču svi znamo, a trailer za film obećaje mnogo. Do ovog filma ne treba puno još čekati, u kina stiže 16. ožujka.


Power Rangers

Ako si obožavala ove crtiće kao klinka, sad ćeš uživati još više. Dacre Montgomery glumit će Crvenog Rangera, a on je svakako komad zbog kojeg se veselimo novom filmu. Skupina tinejdžera nesretni su u školi, ali onda otkriju svoje super moći i sve se promijeni. Datum izlaska: 23. ožujka.


Baywatch

Plaža, ljeto, more, kokteli? Zvuči savršeno zar ne? A sad tome dodaj i Zaca Efrona i tulum može početi! Baywatch je svakako film koji jedva čekamo, a u kina dolazi 19. svibnja.

g


Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Svi već znaju da je 2017. godina u kojoj stiže novi nastavak koji jedva čekamo. Osim što ćemo saznati što se događa s gusarima, u filmu ćemo moći gledati i Brenton Thwaites koji je preuzeo ulogu Henryja, sina Willa Turnera.  Bacite oko na njegove slikice, neće vam biti žao. U ovom ćemo komadu ups filmu moći uživati 24. svibnja.


Wonder Woman

Osim što ćeš se odmah osjećati sretnije jer si žensko, u ovom filmu glumi i prezgodan Chris Pine. Treba li reći išta više? Film se radi o Diani, princezi Amazone, koja je odrasla među ratnicama. Nakon što se mladi pilot sruši na njihovu obalu i ispriča im o sukobu koji prijeti cijelom svijetu, ona mu odluči pomoći. Chris Pine. Film u kina stiže 1. lipnja.

u

Thor: Ragnarok

Sljedeće godine stiže nam još jedan film inspiriran stripom, a ako to i nije tvoj omiljeni žanr znamo da sigurno voliš Chrisa Hemswortha. Ako on nije razlog za odlazak u kino, ne znamo što je. Datum koji moraš zapamtiti je 25. listopad.



Star Wars: Episode VIII

Ako te dečko nagovori da ideš s njim gledati Ratove zvijezda (a stvarno ne voliš taj film) ne očajavaj. Moći ćeš baciti oko na zgodnog Adama Drivera koji će svakako skratiti vrijeme. Ako si ipak obožavateljica, u ovom nastavku Rey nastavlja svoje putovanje sa Finnom, Poeom i Lukom Skywalkerom. Film u kina dolazi tek krajem godine.



Foto: Youtube/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Poljubac, seks, ljubav: Nerealne stvari iz serija i filmova u koje moraš prestati vjerovati

Ljubav, dečki, veze: Serije koje rješavaju sve ljubavne probleme

Jedva čekamo ljeto: Stigao trailer za film u kojem glume Cara Delevigne i Rihanna

Dečki komadi Filmovi glumci

Još vijesti