harry potter

Kako bi izgledalo da su Zagorci snimali Harryja Pottera? Ovako nekako! Dečki iz Zagorja snimaju parodije koje oduševljavaju i koje će te nasmijati. Za sada su snimili dva nastavka Harryja Pottera, a sigurno će ih biti još.

Od 'Supertalenta' do 'Harryja Pottera', korisnik na TikToku pod imenom Kriminalec, sa svojim prijateljima snima parodije kojima oduševljava svoje pratitelje. Svemu što snimaju daju dašak Zagorja, a čini se da je baš to ono što ih čini tako dobrima. Prvi Harry Potter video koji je objavio sada ima već preko pola milijuna pregleda! Bio je to susret Harryja i Malfoyja u šumi.

Tipični Malfoy, niti u ovoj verziji ne da mira Harryju i uvijek ga zeza i pokušava što više izvrijeđati. A i u drugom dijelu koji su objavili prije nekoliko dana, opet Malfoy radi probleme, međutim, u njemu je Harry na nastavi gdje miješa napitak – naravno, u ovom slučaju, gemišt, ipak smo u zagorskoj verziji.

Ako nisi iz Zagorja, neće ti biti lako pratiti niti razumjeti sve riječi, jer uspjeli su nekako ubaciti u sve i narječje tog kraja, ali zato su tu u svakom videu titlovi. Jedva čekamo treći nastavak!

Pogledajte još:

U Harry Potter filmovima smo skoro u glavnim ulogama gledali neke skroz druge glumce! Evo koje
Skrivena poruka: Nitko nije skužio što je zapravo Snape rekao Harryju Potteru kada su se prvi put upoznali!

Harry Potter teorije koje su lude i nevjerojatne, ali jako imaju smisla! Je li ovih 6 stvarno moguće?

parodija zagorska verzija harry potter

Još vijesti