Slika nije pronađena

Živimo u vremenu u kojem sve vrvi od seksa jer on prodaje sve. Čini se kao da se seksaju svi- od tinejdžera pa do seniora, ali srećom postoje filmovi koji pokazuju da za pravu romansu tjelesna ljubav nije potrebna.

Treba znati da seks nije jedina stvar koja je potrebna za romantičan odnos između muškarca i žene te on nije presudan za veliku ljubav.

Redatelji filmova to znaju i baš nekada pokazuju platonsku ljubav ili samo strastveni poljubac između dvoje zaljubljenih. `Manje seksa, više ljubavi` je očito njihov moto, a on pali.

Za veliku romansu nije potreban seks, a ovi filmovi to pokazuju:

Svi Disneyjevi filmovi

Čim vidimo Disneyjev dvorac u uvodnoj špici filma od početka znamo da ćemo gledati romantičnu ljubav, ali bez seksa. Ovi filmovi će nas natjerati da vjerujemo u bezuvjetnu ljubav.


Šetnja za pamćenje

Ova lista ne može biti potpuna bez Šetnje za pamćenje jer ljubav Jamie i Landona je neodoljiva. Njih dvoje su slatki tinejdžeri koji ne znaju previše o životu, ali svejedno se vole i to bez seksa. Jamie i Landon su nam pokazali što znači slatka ljubav.


Prisila na brak

Ova romantična komedija uopće nije nabijena seksom jer seksa u filmu apsolutno nema. Premda su mnogi navijali vidjeti Sandru Bullock i Ryana Reynoldsa u `akciji`, oni se ne seksaju na ekranu.


Pisma Juliji

Pisma Juliji je film koji pokazuje što znači slatka, nevina i simpatična ljubavna priča. Odnos Sophie i Victor izmamit će osmijeh na svačije lice te s dobrim osjećajem i željom za upravo takvom ljubavi.


Sumrak

Premda u kasnijim dijelovima Sumrak sage postoje scene seksa, na početku se sve čini tako nevino. U prvih nekoliko nastavaka filma Edward i Bella se ne seksaju nego se samo čisto vole.


Step Up

Samo dok gledamo Tylera i Noru dok plešu ostajemo bez dana. Glumac Channing Tatum i njegova žena, glumica Jenna Dewan Tatum, ne kriju kemiju i baš zato je film toliko dobar. No, ni u ovom filmu nećete vidjeti kako se likovi seksaju.


Ponos i predrasude

Ovaj film je toliko predivan i romantičan, a glavni likovi se čak ni ne poljube! Mislili ste da je to nemoguće? Prevarili ste se jer je Ponos i predrasude baš takav film, a svejedno se radi o jednoj od ljepših ljubavnih priča.


Dogodilo se na Manhattanu

Klasična priča o Pepeljugi odvija se u radnji ovog filma, a romantika koja iz njega izbija otopit će sva hladna srca i vratiti svima vjeru u ljubav. Bez obzira na to u ovom filmu nema seksa.
Kraljevna nevjesta

Kraljevna nevjesta je film koji je ubacio bubu u uho ženama diljem svijeta jer su i one htjele čuti te čarobne riječi koje izgovara lik Westley, a to je `Kako god ti želiš`.
romantični filmovi filmovi bez seksa seks

Još vijesti