Slika nije pronađena

Ledi nam se krv u žilama dok ih gledamo, tresemo se od straha, ne možemo disati, a često ni spavati nekoliko dana poslije, ali svejedno nas neka magična sila privlači da gledamo horore.

Teško je objasniti tu neobičnu ljubav prema onome što nas plaši, no nema ništa 'slađe' nego kada se u kadru iznenada pojavi izobličena glava jezivog djeteta, a mi padnemo sa stolice od šoka.

Ako si i ti ovisnik o filmovima koji tjeraju strah u kosti, ovih 8 novih hororaca će te oduševiti. Evo što trebaš pogledati ove godine:

Amityville: The Awakening

O čemu se radi: Samohrana majka se zajedno s troje djece useljava u novu kuću. Ono što ne zna, ali će ubrzo saznati, su krvavi detalji o prošlosti kuće.


The Conjuring 2

O čemu se radi:
Paranormalni istražitelji Ed i Lorraine Warren putuju u mali engleski gradić Brimsdown i susreću se s pričom obitelji Hodgson.February

O čemu se radi: Dvije djevojke međusobno povezuju neobični događaji koji se događaju u školama za djevojke.


The Forest

O čemu se radi: Sara saznaje da je njezina blizanka Jess misteriozno nestala u šumi u Japanu u koju mnogi ljudi odlaze počiniti samoubojstva. Hrabra Sara odlazi u potragu za sestrom, ali ne zna što ju očekuje.


Martyrs

O čemu se radi: Dvije žene pokušavaju pronaći obitelj koja ih je zatočila i mučila 10 godina ranije.


The Boy

O čemu se radi: Greta postaje dadilja dječaka Brahmsa, ali fora je u tome što je on umro prije 20 godina. Greta zapravo mora brinuti o lutki istog imena, a ako ne slijedi stroga pravila, posljedice mogu biti smrtonosne.


Intruders

O čemu se radi: Anna pati o agorafobije koja ju sprječava da izlazi iz kuće. Kada tri provalnika ulaze u njenu kuću, čini se da je za Annu situacija bezizlazna. Ono što oni ne znaju jest da je ona mnogo opasnije nego što misle.The Witch

O čemu se radi: Jedna obitelj u Engleskoj u 17. stoljeću susreće se s nizom strašnih okolnosti koje započinju nestankom novorođenog djeteta. Uskoro se pitaju živi li nešto u šumi blizu njihove kuće?


Foto/Izvor: YouTube.com
I.N.

Pročitajte još:

Svi tvrde da je ovo najstrašniji film ikada – trailer samo za hrabre!

Sigurno niste znali: 8 tajni o vašim omiljenim hororcima

Nije za one slabog srca - pogledajte ako se usudite!

horori Filmovi novo

Još vijesti