Slika nije pronađena

Kada je prije dvije godine izašao film 'To All The Boys I've Loved Before' svi su se zaljubili u njega, a jučer je napokon došao i dugoočekivani drugi nastavak 'To All the Boys: P.S. I Still Love You'.

U novom nastavku ovog romantičnog filma Lara Jean se našla pred teškim izborom. Iako je bila u sretnoj vezi sa svojim novim dečkom, odjednom se pojavio još jedan njen crush, iz osnovne škole – John Ambrose. I on je jedan od dečkiju koji je primio njene ljubavno pismo, a u ovom novom nastavku na to joj je pismo napokon i odgovorio – i napravio joj kaos u glavi. Lara se nikako ne može odlučiti je li Peter Kavinsky njen savršen dečko, ili je to možda ipak John Ambrose. Nećemo ti otkriti koga je odabrala, za to ćeš morati pogledati film, ali između iste dvojice morala je izabrati i Lana Condor u jednom od nedavnih intervjua. Kada je gostovala na radiju SiriusXM's Hits, dobila je pitanje – tko se bolje ljubi, Noah Centineo (Peter) ili Jordan Fisher (John).


Pokušala je izbjeći davanje konkretnog odgovora, ali ipak je otkrila neke pikanterije. 'Više sam se ljubila s Noahom. Jordan ima bolje usne.', rekla je. Također je dodala da su joj Jordanove usne bolje jer su velike i mekane. Iako je iskomentirala njihove usne, i očito je tko joj je favorit, priznala je da se ipak ne može odlučiti tko se bolje ljubi.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Rastopit ćeš se i najvjerojatnije trebati paket maramica: 7 romantičnih komedija koje gledamo ove godine

Noah Centineo otkrio koji mu je bio najgori poljubac koji je odradio na filmskom platnu!

Koji odabrati? Najbolji romantični filmovi na Netflixu s obzirom na to kako se trenutno osjećaš

poljubac to all the boys i've loved before noah centineo jordan fisher lana condor

Još vijesti