Slika nije pronađena

Svi vole pogledati dobar tinejdžerski film. A znate li što je bolje od toga? Loš tinejdžerski film!

`Loš` je uvijek subjektivno mišljenje, a ono što je loše za jednu osobu ne mora biti i za drugu i tako u krug. Sada kada govorimo i `lošim` tinejdžerskim filmovima, zapravo govorimo o kliše filmovima u kojima ima dosta `otrcanih` scena, likova i dijaloga.

Sigurno su redatelji tih filmova svjesni svog rada i znaju točno na što su ciljali. Upravo zbog toga vrijeme je da saznate koji su teen filmovi toliko loši da su zapravo dobri:

Ona je sve to (She`s All That)

Ovo je film kojeg su tijekom 90-ih apsolutno svi gledali. U tom filmu se redaju klišeji: dečko curu želi zavesti jer je izgubio okladu, nastaje veza između štreberice i sportaša i druge stvari. Ovaj film je postao predmet zezancije i parodija, pa čak i više od Briljantina. No, Ona je sve to šalje krivu poruku curama, a to je: `nakon make-overa zavoljet će te svaki dečko`.
High School Musical

Mnogi se sjećaju najpoznatije pjesme iz ovog filma, a to je We're All In This Together, a pitanje je- sjećamo li se koliko smo mrzili tu stvar kada smo ju prvi put čuli, ali i film? Onda smo ponovno pogledali film, a nakon toga opet i jednostavno prihvatili to da Zac Effron samo glumi da pjeva i mi zapjevali umjesto njega. Izgleda da se na neke stvari samo trebamo naviknuti...Pepeljugina priča (A Cinderella Story)

Moderna Pepeljuga...nema većeg klišeja jer baš i ona čeka da joj princ nabasa na vrata. Ovo je film u kojem je glumilo dvoje miljenika tinejdžera tog vremena (jer je film iz 2004.) Hillary Duff i Chad Michael Murray. Ona nosi starke i glumi modernu Pepeljugu, a svejedno ga i danas mnogi tinejdžeri gledaju.Okrutne namjere (Cruel Intentions)

Kada je izašao, ovaj film je digao puno prašine. Radnja se vrti oko bogatih tinejdžera koji nemaju ništa pametnije za raditi nego upropaštavati tuđe živote i to doslovno. U filmu je djevojka koja izaziva svog polubrata da se seksa s jednom curom iz škole koja je djevica...ili će se morati seksati s njom...sa svojom polusestrom. Što?! Da, ovaj film je toliko čudan da je zapravo dobar.
John Tucker mora umrijeti (John Tucker Must Die)

Za ovaj film se može reći da je i podcijenjen, ali i `trash` u isto vrijeme. Film prikazuje `otrcane` scene u kojima se djevojke osvećuju bivšem dečku koji ih je povrijedio. Na John Tucker mora umrijeti može se gledati kao na film koji veliča feminizam ili se može jednostavno shvatiti kao romantična komedija.Najluđi provod u Europi (The Lizzie McGuire Movie)

Ovaj film će biti zadovoljstvo gledati svima koji uživaju u lošoj glumi i dijalozima koji su pravi kliše. Nažalost, više se ne može ništa reći o ovom filmu osim- pogledajte!

teen filmovi loši tinejdžerski filmovi loši filmovi

Još vijesti