Slika nije pronađena

Neke intervjue slavnih faca ne možemo gledati od sramote. Nekada se to dogodi zbog toga što su se oni javno osramotili, a nekada jer su novinari bili razlog neugode.

Justin Bieber, Cara Delevingne, Selena Gomez, Kanye West- svi imaju nešto zajedničko. Osim hrpe novca, slave i uspjeha, ovim ljudima je zajedničko to što su prošli jako neugodne intervjue.

Ako još uvijek ne znate o čemu se radi- vrijeme je da pogledate:


Neuspješni pokušaj flertanja Justina Biebera s Chelseajom Handler u emisiji Chelsea Lately

Glumica i voditeljica Chelsea Handler rekla je kako joj je ovaj intervju s mladim pjevačem bio najneugodniji jer je on stalno pokušao flertati, a njoj je zbog toga bilo jako neugodno.


Super neugodni intervju Care Delevingne u emisiji Good Day Sacramento

Ovaj intervju je bio jako neugodan jer voditelji nisu znali kako se Cara zove te su ju stalno nazivali Carlom. Osim toga Cara je na jedno pitanje odgovorila sarkastično nakon čega joj je voditelj rekao da ode leći i popiti Red Bull jer uopće nije uzbuđena zbog filma i knjige Gradovi od papira.Intervju Amy Schumer na promociji filma Trainwreck

Australski intervju s Amy u vezi filma prošao je loše jer su novinari njen lik htjeli opisati kao ženu lakog morala. Na to je Amy reagirala prilično burno što se može vidjeti u videu.


Robert Downey Jr otišao s intervjua za britanski Channel 4

Dok je glumac promovirao svoj film novinari su ga stalno ispitivali o privatnom životu što se njemu nije nikako svidjelo. Kasnije je glumac rekao kako će taj film vidjeti brojna djeca i da nema potrebe da novinari tu guraju neku svoju prikrivenu namjeru s pitanjima.


Prekinuti intervju s Kanyeom Westom za Sway in the Morning Interview

U ovom intervjuu Kanye je totalno poludio, a čak su po ovom izljevu bijesa napravili i remix. Možemo samo reći- ovo je klasični Kanye.


Selena Gomez u intervjuu koji joj je bio neugodan zbog pitanja o Justinu

Seleni je bilo prilično neugodno tijekom ovog intervjua i to zbog pitanja o Justinu Bieberu. Pjevačica je prekinula intervju jer doslovno više nije znala gdje bi trebala pogledati od sramote.Robert Pattinson koji je odbio odgovoriti na pitanje o vezi s Kristen Stewart

Glumac je prilično privatna osoba pa ne želi uopće ni čuti pitanja koja se odnose na njegov privatni život. Kada ga je Ryan Seacrest pitao o vezi s Kristen glumcu je bio neugodno te je nezgodno pokušao pokrenuti novu temu.
Izvor/foto: Youtube

I.P.

Pročitajte još:

Kako su naše omiljene zvijezde izgledale prije deset godina

Nije ih sram: zvijezde koje fanovima naplaćuju fotografiranje i upoznavanje

Bahati ili uvrijeđeni? Pjevači koji su napustili pozornicu za vrijeme koncerta

Sramota neugodni intervju intervju