Slika nije pronađena

Svi će se zaljubiti u Antu izjavila je Judita oduševljena suradnjom s kolegom Goranom na filmu SONJA I BIK

Nastao pod redateljskom palicom Vlatke Vorkapić, film 'Sonja i bik' uskoro dolazi na velika platna diljem Hrvatske – smijeh je jednostavno zagarantiran!                                                                            


Komedija je to o dvoje mladih ljudi, oprečnih svjetonazora, iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć jednog bika, isprepletu.

Ante (Goran Bogdan) je vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja (Judita Franković) je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Mladi, lijepi i osebujnih karaktera. „Sonja je britka i inteligentna mlada žena brza na jeziku. Ja sam, za razliku od nje, puno pristojnija, ali baš mi je zato bio gušt glumiti taj lik. Sonja svima kaže sve u lice; što bih ponekad dala da sam takva!“, kaže Judita Franković o mladoj aktivistici koju je utjelovila u filmu.


Goran Bogdan odlično se snašao u ulozi Ante, za potrebe snimanja prošao je kroz različita iskustva, između ostalog naučio je i ojkati. O svojoj ulozi u filmu Goran kaže: „Glumim Antu, prodavatelja osiguranja iz Dalmatinske zagore. U mojem životu sve je super, zadovoljan sam, držim sve konce u rukama, sve dok ne upoznam Sonju. Tu počinju problemi, ali oni slatki. Svaki lik provlačim kroz sebe, i tražim sebe u njemu i njega u sebi. Tako je bilo i s Antom, iako sam se ipak morao malo više potruditi približiti nas dvojicu jedan drugom nego što je tu neka sličnost postojala“.


„Glavni glumci Judita Franković i Goran Bogdan su pravi filmski par i puno su pridonijeli 'Sonji i biku', imaju tu međusobnu glumačku kemiju koja je neophodna ovakvom filmu“, rekla je redateljica filma Vlatka Vorkapić. „S Juditom sam dosta radila, ali lik Sonje je potpuno različit od naših prijašnjih suradnji, a za vizualno osmišljavanje lika pobrinula se odlična majstorica maske i kostimografkinja Slavica Šnur. S Goranom nisam prije radila, pa sam pogledala sve predstave u kojima je tada igrao prije nego što sam ga pozvala na razgovor. Volim tako upoznavati glumce, više nego na probnim snimanjima. Judita i Goran su pametni i kreativni ljudi, prava su dobitna kombinacija“, dodala je Vlatka Vorkapić.


Sonju i Antu spojio je - ni manje ni više nego bik Garonja, a na tom putu zaljubljivanja prošli su kroz niz   neobičnih i komičnih situacija…

Ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske od 29. studenoga – 'Sonja i bik' je film koji će vas zasigurno nasmijati do suza!

Sonja i Bik kino komedija

Još vijesti