Slika nije pronađena

Usprkos tome što znate da je većina likova potpuno izmišljena, sve te emocije i slamanje srca, pobjede i gubici u ljubavi osjećaju se potpuno stvarnima. I nije li baš to ono što je bitno?

Ljubav se slavi na tako mnogo različitih načina u filmovima sada, od 'Love, Simon' do filma 'The Vow', mi smo napravili popis filmova koji će vas zasigurno natjerati da plačete svaki put - da, čak i one od vas koji se zaklinju da nemaju suznih kanala. Neki od njih su više radosni i natjerat će vas da se nasmijete do suza, dok drugi ulaze u ozbiljne i teške teme.

Pripremite si maramice jer počinjemo:

1. 'Love, Simon'


Ako vas Nick Robinson kao Simon ne može nasmijati dok prolazi kroz sve svoje perspektivne romanse dok traga za 'Blue' tijekom cijelog filma, onda ste vjerojatno čudovište. No, trenutak koji će vas natjerati da jecate je kada Simonova mama, koju glumi Jennifer Garner, sjedne i suoči se sa Simonom o tome da je gay.

2. 'A Walk to Remember'


Ne želimo vam ništa pokvariti, ali Landonova odlučnost da se uvjeri da je Jamie prekrižila sve sa svog popisa prije nego što ju bolest svlada, samo je podigla ljestvicu za sve buduće i potencijalne dečke ikad.

3. 'Call Me By Your Name'


Film koji je proslavio Timotheeja Chalameta i osvojio sva vaša srca. Radnja filma 'Call Me By Your Name' odvija se na idealnom mjestu za ljetnu romansu, u maloj vili u sjevernoj Italiji. Od nervoze će sjediti na rubu sjedala tijekom cijelog filma, ali taj kraj. Nema spojlera, ali sigurno ćete plakati zajedno s jednim od glavnih likova!


4. '10 Things I Hate About You'


Neće vas svaki film natjerati da plačete od tuge! Ovo je nedvojbeno jedna od najomiljenijih romantičnih teen komedija. Razveselit će vas svaki trenutak u kojem će se Kat i Patrick svađati da bi se zatim pomirili.


5. 'Blue Valentine'


Gledanje Ryana Goslinga i Michelle Williams dok prolaze kroz sve probleme jednog zaljubljenog para, samo da bi se u konačnosti rastali. Natjerat će vas da se zapitate je li ljubav ikada bila stvarna. Ne gledajte ovo sa svojom boljom polovicom - ili čak ako ste u vezi. Neće se dobro završiti.


6. 'Boys Don't Cry'


Radnja je temeljena na stvarnoj priči o Brandonu Teeni, transrodnom muškarcu koji je brutalno silovan i ubijen 1993. godine. Film je bio hvaljen i općenito dobro prihvaćen od strane LGBTQ zajednice kada je objavljen. Hilary Swank osvojila je Oscara za ulogu Brandona, čiji je odnos s Lanom (koju glumi Chloë Sevigny) u fokusu filma.

7. 'My Girl'


Mladi Macaulay Culkin! Još mlađa Anna Chlumsky! Pre-teen tjeskoba i jedna od najtragičnijih smrti u filmu o djeci ikada. Usudite se ne rasplakati.

8. 'Irreplaceable You'


Kažu da je bolje voljeti i izgubiti, nego da nikada niste voljeli. Pa, u ovom filmu Abbie (koju glumi Gugu Mbatha-Raw) je dijagnosticiran terminalni rak i pokušava pronaći nekoga tko će voljeti i brinuti se za zaručnika kojeg ostavlja iza sebe. Zamislite da pokušavate pronaći sljedećeg partnera ljubavi svog života jer nećete još dugo živjeti? To je ljubav.

9. 'Save the Last Dance'


Sara (Julia Stiles) pokušava se nositi s tim što se preselila u nepoznato susjedstvo u Chicago i uz to je odustala od svojih snova o baletu. Također, nikako da preboli smrt majke i da se riješi uvjerenja da bi njezina mama još uvijek bila živa da nije bilo nje. Chenille (Kerry Washington) i njezin brat Derek (Sean Patrick Thomas) i do kuda je svaka osoba spremna ići za one do kojih im je stalo, natjerat će vas da osjetite baš sve.

10. 'The Fault in Our Stars'


Kviz - u kojem ćete dijelu ovog filma zaplakati? Je li A) 'Shailene Woodley je savršen prikaz tinejdžera koji se bori s rakom', B) 'Preokret kad Ansel Elgort sazna da se njegov se rak vraća', C) 'Prikaz prve ljubavi koja se suočava s golemom tugom', D) 'Činjenica da te knjiga već rasplakala?'. Ako ste odgovorili E) 'Sve gore navedeno!' - u pravu ste!

11. 'The Vow'


Ako vas gledanje Channinga Tatuma i Rachel McAdams dok se pokušavaju ponovno zaljubiti nakon što ona preživi strašnu prometnu nesreću, ne natjera da osjećate svašta, razmislite o ovome: Priča je utemeljena na istinitim događajima. Plačeš sada? Tako smo i mislili...

Foto: IMDb/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Netflix ne staje! Izašao je trailer za tinejdžersku romantičnu komediju s KJ Apaom u glavnoj ulozi

Trailer za izuzetno opakog, šokantno zlobnog i odvratnog Teda Bundyja je tu! Zac ostavlja bez teksta

Netflixova romantična komedija u kojoj glumi Noah Centineo je dobila i prvi trailer! Fanovi su oduševljeni!

ljubav emocije suze maramice tuga film

Još vijesti