Slika nije pronađena

'The Fault in Our Stars' temelji se na popularnom tinejdžerskom romanu Johna Greena.

Ova lijepa priča o Hazel i Augustusu, dvoje tinejdžera oboljelih od raka koji se jako zbliže, zaljubljuju i odlaze na put u Amsterdam kako bi ispunili Hazelinu želju dirnula je srca diljem svijeta. Veza koju Hazel i Augustus dijele posebna je i jedinstvena. A ako želite gledati više filmova poput 'The Fault in Our Stars', popis u nastavku ima nekoliko sjajnih opcija.

1. Now is Good (2019)


Djevojka (Dakota Fanning) boluje od leukemije napravila je popis stvari koje bi željela postići prije nego što umre. Prva stvar na njenom popisu je izgubiti djevičanstvo. Dakota glumi lik s kojim se teško slagati i ljutita je jer ne može ništa učiniti u vezi svoje bespomoćne situacije. To je film koji potiče na razmišljanje, a koji prikazuje borbu mlade djevojke sa strašnom bolešću.

2. A Walk to Remember (2002)


‌Ovo je klasična romantična priča o dvoje tinejdžera, Landonu Carteru i Jamie Sullivan koji su iz vrlo različitih društvenih krugova, ali neočekivano postaju prijatelji. To prijateljstvo se polako pretvara u prekrasnu romantičnu vezu. Ovo je film koji će vam slomiti srce, a istovremeno će vam biti jako drago što ste ga pogledali. Mandy Moore izgleda predivno u filmu i glumi snažnu djevojku, dok Shane West glumi buntovnika koji se pretvara u simpatičnog romantičara čim se zaljubi.


3. Perks of Being a Wallflower (2012)


Ovaj film je zasnovan na knjizi Stephena Chboskyja. Priča prati srednjoškolca Charlieja (Logan Lerman) koji se bori s depresijom, ljubavlju i drugim tinejdžerskim problemima. Stvari postaju puno bolje kada ga dva maturanta pozovu u svoju grupu i počnu se družiti s njim. Ovo je vrlo realan i iskren film s važnim porukama vezano uz odrastanje i sazrijevanje. Glumačka postava je nevjerojatna, a uključuje divne glumce poput Emme Watson, Ezre Miller, Paul Rudd i Nina Dobrev.


4. The Spectacular Now (2013)


Sutter Keely (Miles Teller) je u srednjoj školi i svi ga obožavaju. Sutter voli živjeti u trenutku i nema planova za budućnost. Kad ga njegova djevojka ostavi, on počne piti i budi se na prednjem travnjaku s Aimee Finecky (Shailene Woodley). Aimee nije ni slična djevojkama koje je Sutter do tada sreo. Iako su potpune suprotnosti, njih dvoje postaju bliski i razvijaju posebnu vezu.

5. 50/50 (2011)


Ovo je mračan film s elementima komedije i romantike. Nasmijat će vas i rasplakati u isto vrijeme. Prati priču o momku (Joseph Gordon-Levitt) u kasnim 20-ima koji ne može probaviti činjenicu da ima rak. Film prikazuje njegovu borbu s rakom i način na koji se on svakodnevno nosi s tim. U filmu glume i Seth Rogen i Anna Kendrick. Film je jednostavan, ali moćan.


6. Titanic (1997)


Nemoguće je napraviti popis filmova o pravoj ljubavi bez spominjanja ovog! Dvoje ljudi iz različitih društvenih klasa zaljubljuju se dok plove na najvećem i najluksuznijem brodu na svijetu. Većina zna kako ovaj film završava, ali i dalje plaču svaki put kad ga pogledaju.

7. The Lovely Bones (2009)


Ovo je nadnaravni triler o mladoj djevojci od 14 godina koju ubija njezin susjed. Nakon što umre, ona se nalazi zaglavljena u svijetu 'između' gdje može vidjeti svoju obitelj, ali oni ne mogu vidjeti nju. Osjeća kao da ima neku svrhu koja ju sprečava u tome da nastavi dalje. Shvaća da će osoba koja ju je ubila, ubiti i njezinu malu sestru i da mora pronaći način da to zaustavi. Ovo je nevjerojatan film sa sjajnom izvedbom svih glumaca, posebno Saoirse Ronan koja glumi glavnu ulogu. Ovaj film bi vam mogao slomiti srce, ali definitivno će vas zadiviti.

8. Edge of Seventeen (2016)


Srednjoškolka Nadine mrzi ići u školu, ali njezin život postaje nepodnošljiviji kad se njezina najbolja prijateljica počne družiti s njezinim starijim bratom. Film se bavi klasičnom ljubavnom problematikom i patnjama srednje škole.

9. P.S. I Love You (2007)


Udovica Holly Kennedy (Hilary Swank) otkriva da joj je pokojni suprug ostavio deset pisama koja će dobiti tijekom sljedećih mjeseci, a u kojima tvrdi da će joj promijeniti život na bolje. Holly je njujorška posrednica za nekretnine koja se udala za Irca, Gerryja (Gerard Butler). Kad umre, ona je slomljena i izgubljena. Bio joj je najbolji prijatelj i bez njega ona ne zna što bi sa svojim životom. Ovaj film je super inspirativan. Svi u nekom trenutku dožive tragediju u svom životu, a postaju jači kada odbiju odustati i uzvrate udarac.

10. Safe Haven (2013)


U filmu glume Julianne Hough i Josh Duhamel. Hough glumi misterioznu ženu koja bježi od svog prošlog života. Preselila se u mali grad u kojem živi Duhamel. On je udovac koji prisiljava Hough da se suoči s vlastitim demonima. Film se temelji se na istoimenoj knjizi Nicholasa Sparksa, autora knjige 'The Notebook', tako da znate da su suze neizbježne.

Ovi filmovi ugrijat će vam srce, a neki će vam ga možda i slomiti, ali vratit će vam vjeru u pravu ljubav.

Foto: IMDb/ YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Ispuni večer vrištanjem – ovo je 15 najzanimljivijih i najstrašnijih horora dostupnih na Netflixu

OMG bit će još tajnih ljubavnih pisama! Konačno znamo kad dolazi drugi dio filma TATBILB

One Direction fan fiction priča 'After' dobiva nastavak – ekipi se pridružuje i jedan HOT glumac

ljubav suze tuga inspiracija romantika The Fault In Our Stars film zabava

Još vijesti