Slika nije pronađena

Iako je prošlo već puno godina od trenutka kada je izašao posljednji Harry Potter film, fanovi i dalje ne prestaju pričati o sitnicama koje im upadnu u oko. Svaki put uoče nešto novo, a još se uvijek rađaju i razne teorije.

Teorije fanova Harryja Pottera ne staju. Imaju milijun različitih teorija o svakoj od sitnica i detalja iz serijala. Sada se pojavila jedna nova, posebno tužna, teorija. Ovog se puta radi o Ronu i Hermioni. Jedna novinarka, Jennifer Wright, na svom je Twitteru, a kasnije i na ostatku interneta, pokrenula raspravu među fanovima nakon što je objavila ovu teoriju. Napisala je da je 70% sigurna da ljubavna veza Rona i Hermione ne bi opstala do sada te da bi završili razvodom.


Zašto? Zato što je nakon nekog razmišljanja došla do spoznaje da njih dvoje nemaju ništa zajedničko osim rata koji su vodili protiv Voldemorta. Njihova bi ih veza tako svaki dan podsjećala na sve što su izgubili zbog njega. U idealnom svijetu, Ron i Hermiona bi bili oni ljudi koji se čuju samo za blagdane tako da si pošalju čestitke i koji se podruže nakratko kada se nađu u istom gradu i sve o čemu pričaju je dobre i loše uspomene iz škole.


To što su oboje traumatizirani zbog rata je grozan razlog za spajanje dvoje ljudi, i Jennifer se nada da bi Hermiona bila dovoljno pametna da ne bi pristala na tako nešto. I dok su se neki fanovi složili s ovom teorijom, drugi su uvjereni da bi Ron i Hermiona pronašli način i da bi dobro funkcionirali. J. K. Rowling je jednom prilikom otkrila da je možda spajanje ovih likova pogreška. Razlog zašto su njih dvoje završili zajedno nije imalo toliko veze s pričom, koliko s time da se ona htjela držati priče koju je prvotno zamislila u svojoj glavi, a u kojoj Hermiona i Ron završavaju zajedno.

Foto: Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još: 

Ovo NIKAD ne bi sami primijetili! Filmovi o Harryju Potteru skrivali su jedan fora detalj

Ovu odvratnu činjenicu o Hogwartsu sigurno niste znali! Fanovi Harryja Pottera su zgroženi

[HOROSKOP] U koji dom iz Harryja Pottera pripadaš s obzirom na svoj horoskopski znak

teorija ron i hermiona harry potter tužno

Još vijesti