Slika nije pronađena

Kada nam se zareda nekoliko loših dejtova i doživimo ljubavno razočarenje, odlučimo odustati od dečki iz realnosti i prebacimo se na one filmske.

Dečki iz filma su idealni- nježni u vezi, uvijek spremni pomoći, imaju smisla za humor, vjerni, zgodni su, hrabri i naravno- nikada ne razočaraju. Baš zato nam se oni sviđaju i često maštamo kako bi bilo super imati svog vlastitog junaka.

Zbog idealnih muškaraca iz filma nekada imamo nerealna očekivanja od stvarnih momaka s kojima se viđamo, ali uvijek je dobro znati koji su to najbolji dečki s velikog platna:


Noah Calhoun iz filma Bilježnica

Mnoge djevojke i žene luduju za glumcem Ryanom Goslingom, a kako i ne bi kada je osim što je zgodan, glumio Nou koji je oličenje savršenog dečka. On ima smisla za humor, voli svoju djevojku i to joj redovito pokazuje, a osim toga ima neki bunt u sebi i protivi se autoritetima. Nakon ovog filma brojne cure su poželjele ljubljenje na kiši, ali su i pale suze zbog beskonačne Noine ljubavi prema Allie.Josh Lucas iz filma Djevojke s Beverly Hillsa

Zbog ovog filma je glumac Paul Rudd postao omiljen među ženama jer ulogu Josha nisu mogle zaboraviti. Postoje neke stvari koje nam se ne sviđaju u vezi odnosa Josha i Cher jer su zapravo dalji rođaci, ali s obzirom na seriju Igra prijestolja- ovaj film je `mala beba`. Josh je pametan, student i kada je vidio Cher u njenoj bijeloj haljini skroz je pao u trans. Upravo takvog dečka želi svaka cura!


Aaron Samuels iz filma Opasne djevojke

Kada je ovaj film izašao sve su cure poludjele za likom Aarona iz filma i svi su htjeli da je njihov dečko baš takav. Iako je malo zaslijepljen Reginom George, Aaron je zapravo pravi dobri dečko kojeg bi svaka majka poželjela za zeta, a i dobar je u matematici.Patrick Verona iz filma 10 razloga zašto te mrzim

Nakon ovog filma cure su htjele da njihov sljedeći dejt izgleda baš kao iz ovog filma kada Patrick i Kat odu na spoj- pun pištolja i iskri. Patrick je pokazao što znače velike geste i što znači biti uistinu romantičan, a bez klišea. Osim toga, on skroz izgleda kao `zločesti dečko`, a zapravo je osjećajan i drag.


Cliff Pantone iz filma Punom snagom, cure

Cure koje su bile alternativke, a ne šminkerice su poludjele za Cliffom dok su gledale ovaj film. Cliff je bio totalni roker, ali skroz kulturan, baš kao nekog koga bi dovele mami doma. On je lik u kojeg se moraš zaljubiti jer je otvoren, a opet nije dosadan i nije šminker.`Woodchuck` Todd iz filma Cura na lošem glasu

Todda u filmu glumi Penn Badgley, a Todd je dečko kojeg zbilja možemo upoznati u stvarnom životu. Realno, vjerojatno je zgodniji od većine srednjoškolaca koje susrećemo, ali i dalje ostaje tinejdžer koji donosi hrpu loših odluka. Osim toga, dobro i izgleda sa svojim mišićima i crnom kosom.


Zack Siler iz filma Ona je sve to

U vrijeme kada je izašao ovaj film, hrpa cura je bilo ljubomorno na to što je Freddie Prinze Jr. muž glumice Sarah Michelle Gellar jer je u to vrijeme bio pravi komad. On je glumio popularnog Zacka koji nam na početku ide na živce jer iz oklade ide zavesti curu, ali na kraju se ispostavlja da je divan, osjećajan i zgodan dečko.

najbolji dečki iz filmova dečki iz filmova Dečki

Još vijesti