Slika nije pronađena

Većina slavnih faca sudjeluju u nekim humanitarnim akcijama; ponekad ih sami pokreću, a nekada samo sudjeluju ispisujući čekove vrtoglavih iznosa.

Svaki od tih postupaka treba slaviti jer je činjenica da usprkos slavi i bogatstvu nisu zaboravili na nevolje drugih, hvalevrijedna. No neke slavne face su svoje veliko srce pokazali i drugačijim postupcima. Evo što su učinili:

#Mila Kunis

Narednik Scott Moore, koji je sudjelovao u brojnim vojnim akcijama u Afganistanu, pozvao je Milu Kunis da mu bude pratnja Marine Corps balu 2011. godine. Mila je pristala!
#Marilyn Manson

Jedan dečko ispričao je za medije: '2000. godine mom bratu dijagnosticiran je rak, a Marilyn Manson se pristao naći s njim. Proveo je nekoliko sati s njim, gledao TV, igrao igrice, svirao gitaru i čitao stripove. I sve to u našoj kući. Moj brat umro je tri tjedna poslije u majici koju mu je Manson poklonio.'
#JK Rowling

Prije nego je četvrta knjiga o malom čarobnjaku bila gotova, JK Rowling je napisala kraj godinu dana ranije za Natalie McDonald, djevojčicu oboljelu od leukemije. Natalie je nažalost umrla prije nego je stigla pročitati knjigu, a JK je jednom liku dala ime po hrabroj djevojčici.


#Emma Watson

Mali dječak maskirao se u Harry Pottera povodom Noći vještica. Hodao je ulicom u svom kostimu zajedno s prijateljima kada mu je prišla mlada dama i rekla: 'Oprosti, jesi li ti Harry Potter?' Nakon što je dječak skromno odgovorio 'da', cura je rekla: 'Pa to je odlično jer ja sam Hermonie Granger i mi smo najbolji prijatelji', a zatim ga je zagrlila. Dječak je bio premlad da shvati da je to zapravo Emma Watson, koja je još jednom pokazala koliko je draga i pažljiva.


#Russel Brand

Glumac i bivši suprug Katy Perry nekoliko je puta viđen u društvu beskućnika na ulicama L.A. Nesretnim ljudima često donosi doručak ili ih vodi na večere provodeći nekoliko sati s njima i uživajući u njihovim pričama.#Johnny Depp

Depp gotovo redovito obilazi bolnice u kojima leže djeca oboljela od teških bolesti odjeven u kostim kapetana Jacka Sparrowa. Lijepom gestom pokušava ih razveseliti bez medijske pompe i selfija koje odmah objavljuje po društvenim mrežama.


#Keanu Reeves

Glumac je nakon hita Matrix odlučio svojim honorarom počastiti filmsku ekipu; tako je sa 75 milijuna dolara svima kupio Harley Davidson motocikle!


Foto: Instagram
Izvor: mens-dem.com
I.N.


Pročitajte još:

8 najpopularnijih tinejdžerskih filmova

Sigurno niste znali: 8 tajni o vašim omiljenim hororcima

Inspirativni citati: Emma Watson o dečkima, poljupcima i feminizmu

zvijezde veliko srce Dobrotvori

Još vijesti