Slika nije pronađena

Svi koji su gledali 'Mjesečevu ratnicu', već su sigurno oduševljeni, a oni koji ne znaju o čemu se tu radi, tek će postati oduševljeni. Prije par dana je izašao trailer za animirani film pod nazivom 'Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie'.

Mjesečeve ratnice se nakon godina i godina ponovno okupljaju jer treba spasiti Zemlju od zlih sila koje su se pojavile nakon pomrčine sunca. Netflix je prije nekoliko tjedana najavio da spremaju nešto na ovu tematiku i da se omiljene ratnice iz djetinjstva vraćaju, ali nije se znalo što to točno imaju u planu i za kada. Sada je izašao trailer, koji izgleda apsolutno odlično i koji neće razočarati niti jednog fana ovog crtića. Kada je najavljeno da rade film 'Mjesečevu ratnicu', bilo je skeptičnih da će nešto zeznuti, ali likovi izgledaju baš isto kao u originalu!

Punim nazivom, 'Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie' bit će film u dva dijela, a dolazi već ovog ljeta, točnije 3. lipnja. Film je nastao po uzoru na manga stripove 'Dream', a ratnice koje su u crtiću bile tinejdžerice, sada su odrasle. Fanova 'Mjesečeve ratnice'  ima puno, iako se radi o serijalu koji je davno prestao s prikazivanjem i snimanjem novih nastavaka. S obzirom da se većina 'starih' serija i filmova uništi kada se sada krenu raditi nove verzije, ovo se čini kao iznimka. Radnja će biti tipična za ovu seriju – treba spasiti svijet od zla, a poznata trojka ratnica se mora nakon godina i godina odmaranja ponovno odjenuti u svoje uniforme i dati sve od sebe da spriječe katastrofu.

Pogledajte još:

Zvijezde filma 'To All The Boys' i serije 'Riverdale' uskoro gledamo u romantičnoj komediji na Marsu

Najsmješnije komedije svih vremena: Ovih 10 su toliko urnebesne da je nemoguće gledati ih bez smijanja

Posljednji nastavak filmskog serijala 'The Kissing Booth' dolazi ove godine! Sada se zna i datum izlaska

Netflix mjesečeva ratnica film

Još vijesti