Slika nije pronađena

Kad gledamo neki film najčešće uživamo u kokicama i ne razmišljamo previše o nekim detaljima. No, postoji ekipa koja gleda film samo zbog detalja i upravo su takvi uočili da postoje glumci koji imaju svoj vlastiti potpis u većini filmova.

Što to znači? To znači da neki glumci svakom filmu na kojem radi odluči dati osobni dodir i napraviti nešto karakteristično samo za njega.

Johnny Depp – ne odustaje od nošenja šešira. Likovi koje je glumio (Jack Sparrow, Willy Wonka, Mad Hatter) svi su nosili neku vrstu šešira.
Leonardo DiCaprio – nazdravljanje kao zaštitni znak. Leo je imao nekoliko gesti nazdravljanja, a to su u filmu Titanic, Django Unchained, The Wolf of Wall Street i The Great Gatsby.
Tom Cruise – šprintanje u akcijskim scenama. 'Trčiš kao Tom Cruise' mogla bi se slobodno uvesti u svakodnevni govor jer ako je netko dokazao da može trčati onda je to definitivno Tom.
Harrison Ford – njemu je najdraže upirati prstom u druge, doslovno. Ovo radi u gotovo svakom filmu u kojem glumi, a prvi put je to napravio u filmu Star Wars.
Mel Gibson – on voli biti gol. Treba li reći nešto više?
Brad Pitt – u mnogim filmovima nešto jede, valjda nam je zato tako drag?
Foto: YouTube

I.I./BrightSide


Pročitajte još:

Godina 2017. će biti genijalna – ove filmove jedva čekamo!

Pogledajte najveći fail u povijesti Oscara: Proglasili 'La La Land' najboljim filmom, ali nagrada je pripala 'Moonlightu'

Dugoočekivani film brutalno razočarao: 'Ove greške su jednostavno neoprostive'

potpis gesta film

Još vijesti