Slika nije pronađena

Iako ih danas znamo te čak i poistovjećujemo s likovima koje su utjelovili, neki su glumci bili vrlo skeptični prema ulogama koje su ih proslavile.

Da ironija bude veća, sve su to filmovi koji su zaradili pravo bogatstvo na kino blagajnama ili se pak radi o serijama koje su osvojile publiku diljem svijeta, a tko to sve jako žali za danom kada je u ruke uzeo scenarij koji mu je kasnije promijenio život, provjerite s nama:

Angus T. Jones

Ovaj mladić vjerojatno vam je poznatiji kao simpatični klinac Jake iz serije 'Dva i pol muškarca', a Angus je nedavno otkrio javnosti kako smatra da seriju radi njezinog sadržaja nitko ne bi trebalo gledati te kako više u njoj ne želi glumiti. Razlog ovome su njegova vjerska uvjerenja, pa iako već deset godina glumi na spomenutom setu, to izgleda ne smatra velikim uspjehom.

Kate Winslet

Film 'Titanic' iz 1997. godine jedan je od najuspješnijih kino hitova svih vremena, a u njemu se posebno istaknula lijepa Britanka Kate Winslet, koja je utjelovila lik mlade djevojke Rose.

No, iako je cijeli svijet bio opčinjen njezinom glumom, kao i sudbinom djevojke koja se na brodu nesretno zaljubila u ljepuškastog Leonarda DiCaprija, Kate nije uopće bila zadovoljna svojom glumom na filmu, a primjedbe je imala čak i na naslovnu pjesmu 'My heart will go on', koja joj je brzo počela ići na živce.

Katherine Heigl

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Uvod u anatomiju' jako žali što je pristala igrati u hitu 'Knocked Up'. Tako Katherine smatra da je riječ o seksističkom filmu, koji žene i muškarce portretira na totalno neprihvatljiv način, pa se tako jako namučila s ovom ulogom, koju inače većina kritičara smatra njezinim najboljim pojavljivanjem na velikom platnu.

Michelle Pfeiffer

Na početku svoje karijere Michelle je zaigrala u nastavku popularnog mjuzikla 'Grease', a na taj nastup čak i danas ne gleda blagonaklono. Tako joj se spomenuti film nikako ne sviđa te smatra kako je vrlo loš, a za svoj izbor uloge krivi nedostatak glumačkog iskustva.

Robert Pattinson

Najpoznatiji vampir na svijetu uopće ne skriva da mu 'Sumrak' definitivno nije najdraži projekt. Tako je već u par navrata izjavio da mu Edward Cullen nije simpatičan te da mu poprilično ide na živce, a jednom prilikom ga je čak nazvao sto godina starim djevcem. 

Robert tako nije štedio ni svoje kolege, a iako ga je upravo popularna saga proslavila, izgleda da mu ipak nije ostala u dobrom sjećanju.

Sonja Curi

gluma film zvijezde

Još vijesti