Slika nije pronađena

Prošlo je skoro 26 godina od prvog filma Sam u kući koji je postao poput himne božićnih blagdana. Niti jedan Božić ne prođe bez ovog filma, a simpatičnog dječaka Kevina uvijek volimo iznova gledati dok smišlja zamke za prepredene lopove.

Obitelj McCallister je mnogobrojna i užurbana jer svaki Božić započinju odlaskom na putovanje. Uvijek se na knap spremaju te već dvije godine za redom zaboravljaju na mlađeg sina Kevina.

Kevin ostaje sam na Božić te se mora nositi s lukavim, ali često glupim lopovima. Naravno, Kevin ispadne glavni junak i obitelj je na kraju sretno na okupu.

Svi napamet znamo taj scenarij, ali uvijek iznova za božićne blagdane gledamo film Sam u kući. Ovu legendarnu filmsku ekipu rijetko kada možemo danas vidjeti u novinama, na portalima ili na ekranu, pa se valja zapitati gdje su sada, što rade i kako izgledaju? Donosimo vam odgovore!

Kevin McCallister - Macaulay Culkin

Glumac koji je glumio simpatičnog Kevina sada ima 35 godina i otkad je snimio filmove Sam u kući i Sam u New Yorku nije se pojavljivao previše u javnosti. Macaulay se već godinama bori s ovisnošću o drogi. Donedavno je bio dečko Mile Kunis, a bio je i gost na Comic Conu 2015. na panelu za Adult Swima.


Lopov Marv Merchants - Daniel Stern

Nakon Sam u kući, Daniel Stern je bio narator u seriji Zlatne godine te je glumio u još nekoliko filmova. Glumio je i Joea Bindera u Regular Joeu, a odnedavno glumi u seriji Manhattan.


Lopov Harry Lime - Joe Pesci

Glumac Joe Pesci je od filma Sam u kući glumio tek u nekoliko kratkih filmova i serija. Nedavno je posudio glas u animiranom filmu Heart of the Warrior.Brat Fuller McCallister - Kieran Culkin

Da, Kieran je zapravo brat glavnog glumca i u stvarnom životu. Nakon ovog filma Kieran je glumio u različitim filmovima, a najpoznatiji je po ulozi u filmu Scott Pilgrim protiv svijeta. Trenutno glumi u drugoj sezoni poznate serije Fargo.


Mama Kate McCallister - Catherine O'Hara

Glumica Catherine O`Hara je dobila uzlet u glumačkoj karijeri nakon filma Sam u kući. Dala je glas Sally iz Predbožićne noćne more, zatim liku iz Legenda o medvjedu 2 te je glumila u brojnim komedijama i filmovima.Zločesti brat Buzz McCallister - Devin Ratray

Je li moguće da je ovo Buzz? Jer glumac Devin Ratray djeluje jako pitomo. Glumio je u seriji Zakon i red, Dobra žena, Agent Carter i druge. Trenutno snima tri filma.Tata Peter McCallister - John Heard

John Heard imao je puno uloga nakon role tate u Sam u kući. Glumio je u seriji CSI: Miami, Zakon braće, Gravity, Entourage i drugima.


Izvor/foto: sugarscape.com.

I.P.

Pročitajte još:

Zanimljive stvari o najpopularnije božićnom filmu `Sam u kući`- jeste li znali?

Gledali smo ih samo tisuću puta: sve što niste znali o omiljenim božićnim filmovima

Božićni filmovi koje volimo

Sam u kući glumci kevin ?

Još vijesti