Slika nije pronađena

Ima dana kada ti se ne da raditi ništa drugo nego samo ležati u krevetu, ljenčariti i gledati filmove. Za takve dane, spremi si ovu listu filmova koje svaki tinejdžer treba pogledati.

Svima nam nekad ponestane filmova i ne znamo što gledati i onda potrošimo dobrih sat vremena dok nešto nađemo – sve da bi se pokazalo da je taj film ipak loš. Najzanimljiviji su filmovi upravo oni s kojima se možeš poistovjetiti. Kako je biti tinejdžer danas, preko glave u ljubavnim problemima, problemima u školi, s roditeljima koji te ne shvaćaju...filmovi koji se bave ovakvim temama su oni koji će najviše privući pažnju. A što kada odgledaš sve one koji su aktualni i novi? Onda uzmi ovu listu i kreni gledati filmove s nje. Radi se o teen klasicima koje svaki tinejdžer treba pogledati, neki nisu izašli ove ni prošle godine, već su mrvicu stariji, pa se moglo dogoditi da su ti promakli, a neki su i noviji, ali svi su tu na listi s razlogom.

1.High School Musical


Neki su filmovi totalni cringe, ali su i dalje zabavni i vrijeme će ti proletjeti kada ih kreneš gledati. Ovo je jedan od tih. Ultimativni Disney film koji moraš pogledati, a koji čak ima i nekoliko nastavaka je High School Musical. Malo pjevanja, malo ljubavnih problema, muka s pronalaženjem samog sebe, priznanja prijateljima da se baviš hobijem koji će njima možda biti smiješan... Ovaj film jako dobro zna kako je to biti tinejdžer.

2.Love, Simon


Glumac Nick Robinson koji glumi Simona je osvojio srca diljem svijeta ovom ulogom. Film prati tinejdžera Simona koji se boji reći svima svoju tajnu. Ova će situacija sigurno nekima biti poznata i moći će se poistovjetiti.

3.Sierra Burgess Is A Loser


Ako su skroz zaljubljena u Nou Centinea, ovaj film je pravi izbor za tebe. Film je o curi Sierri, koja nije tipična ljepotica, zbog čega je na meti nasilnice iz svoje srednje, cure po imenu Veronica. Nekako Sierra uspijeva catfishati lika kojeg glumi Noah, prezgodnog nogometaša iz druge škole, a neočekivano se nađe u situaciji da joj Veronica pomaže da nastavi sakrivati svoj pravi identitet. Ovaj film ima super slatki kraj koji će raznježiti i najtvrđa srca.

4.Easy A


Nema lakšeg načina da svi nešto saznaju u školi nego putem tračeva. Jedna srednjoškolka se upravo na to osloni kako bi popravila svoj društveni položaj u školi.

5.She's All That


Ovo je tipična srednjoškolska romantična komedija, kakvih si pogledala već 100, ali ćeš svejedno pogledati i svaku sljedeću koja izađe. Radi se o nešto starijem filmu, iz 90-ih, u kojem se ukratko radi o popularnom dečku koji se kladi da će osvojiti curu koja je skroz nepopularna. Naravno, u međuvremenu se dogodi da se situacija promjeni, i da se zaljubi u nju.


Ako ti je promaknuo ovaj film, ispravi nepravdu i pogledaj ga čim prije. Radi se o svijetu cheerleadersica, i naravno srednjoškolskoj drami. Skupina cheerleadersica ostane bez svoje kapetanice, koja je promijenila školu, ali i odlučila ukrasti njihovu plesnu rutinu koju su spremale za natjecanje. Što će cure smisliti i hoće li uspjeti smisliti i izvježbati novu koreografiju na vrijeme?

6.Bring It On


7.13 going on 30


Svi s 13 godina žele biti odrasliji nego što jesu. Djevojci u ovom filmu se to i dogodi. Jednog se dana probudi u tijelu 30-godišnjakinje i otkrije da je super kul urednica bitnog časopisa u New Yorku. Iako joj je na prvu super njen novi život, brzo počinje shvaćati da biti odrasla osoba nije puno jednostavnije nego biti 13-godišnjak.

8.17 Again


Ovaj je film zapravo sve suprotno od ranije spomenutog '13 going on 30'. Čovjek srednjih godina je jako nezadovoljan svojim životom i jednog se dana budi ponovno kao tinejdžer, 17-godišnjak. Dobije priliku ispraviti svoj život, ali kao i u ovom drugom filmu, brzo mu postaje jasno da nije toliko lako biti tinejdžer.

9.The Sisterhood of the Traveling Pants


Još jedan klasik bez kojeg ovakve liste filmova ne mogu proći je i ovaj film. Zamisli da ti i tvoje tri frendice pronađete hlače koje magično stoje odlično svima vama, iako imate različite oblike tijela. Tibby, Lena, Carmen i Bridget su ekipa kojoj se to u filmu i dogodilo. Sigurne su da su hlače čarobne, i iskoriste ih kao vezu da ostanu u kontaktu i nakon što im životi krenu u različitim smjerovima.

10.The Duff


Nakon što srednjoškolka Bianca sazna da je ona 'DUFF' među svojim prijateljicama, što znači ‘Designated Ugly Fat Friend' (ružna debela prijateljica), ona je spremna napraviti sve da promjeni nadimak koji su joj pripisale. U želji da to promjeni, sprijateljit će se s Wesom, dečkom s kojim se igrala kada su bili djeca, a koji je sada ženskaroš i popularan u školi. Međutim, shvatit će da koliko se god trudila, svi smo mi nečiji DUFF i to nije nešto čemu smijemo dozvoliti da nam uđe u glavu.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Srce će ti se i rastopiti i slomiti: Ovaj tjedan izlazi jedna ljubavna filmska priča koja će te osvojiti

Nova runda svađa, romantike i sexy scena: Izašla je najava za nastavak filma 'After', a tu je i Dylan Sprouse

Filmovi vs. stvarni život: Ovih se 10 situacija u filmovima prikazuje totalno nerealno

Filmovi tinejdžeri teen filmovi lista filmova poistovjetiti se

Još vijesti