Slika nije pronađena

Nova godina donosi nam nove filmove i stare, dobro poznate glumce. Očekuju nas doživljaji s legićima, izlet u Bibliju, borba s izvazemaljaca, nove avanture Hobita i još mnogo toga. Provjerite čemu se najviše veselimo!

1. The Lego Movie

Legići su tako popularni da je bilo samo pitanje dana kada će snimiti film o njima. Na ekrane stižu u veljači, Chris Pratt daje glas junaku, a Will Ferrell negativcu. Jedva čekamo!

2. The Monuments Men

Cate Blanchett, Matt Damon, George Clooney, Bill Murray i John Goodman – zvuči obećavajuće? Pod redateljskom palicom Georgea Clooneya snimljen je ovaj film čija radnja se odvija za vrijeme drugog svjetskog rata.

3. Noah

Biblijski spektaktl u kojem glavnu ulogu igra Russel Crowe mogao bi biti zanimljiv. Ako ne zbog njega, onda zbog činjenice da ćemo na ekranu vidjeti najpoznatiju štrebericu- vješticu: Emmu Watson.

4. Transcendence

Kako izgleda kada znanstvenik downloada svoje tijelo u kompjuter, a potom postane nezaustavljiv vidjet ćemo u ovom filmu. Glavna uloga pripala je popularnom piratu Johnny Deppu.

5. Maleficent

Priča o „Uspavanoj ljepotici“ iz perspektive zle vještice koja proklinje mladu Trnoružicu. Što se sve dogodilo prije toga i što je nagnalo vješticu da to učini, saznat ćemo u filmu. Ako vam radnja filma nije dovoljan razlog da ga pogledate, možda će biti činjenica da zlu vješticu glumi Angelina Jolie.

6. Edge of Tomorrow

Borbe s izvazemaljcima nikad dosta – pa evo je opet 2014. godine! U glavnim ulogama Tom Cruise i Emily Blunt. Odlaze li zločesti izvanzemaljci ovaj put zauvijek, saznat ćemo u lipnju.

7. Dumb and Dumber 2

Nakon 20 godina povratak najbolje komedije ikada – Jim Carrey i Jeff Daniels vraćaju se gluplji nego ikada. Hoće li nastavak biti dostojan prvog dijela vidjet ćemo u studenom.

8. Exodus

Od Ridley Scotta dolazi nam drama sa Christianom Baleom u glavnoj ulozi. Ako znamo da mu društvo na filmu prave Aaron Paul i Sigourney Weawer, opravdano očekujemo mnogo.

9. The Hobbit: There and Back Again

Ljubitelji hobita u prosincu će doći na svoje – stiže treći nastavak popularnog filma.

10. Into the woods

Priča o vještičjoj uroti i odluci da važnim životnim lekcijama nauči Crvenkapicu, Pepeljugu  i Jacka te njegov magičnigrah stiže u prosincu. Ne sumnjamo da će Johnny Depp zabriljirati u glavnoj ulozi.

I.N.

filmovi 2014 Novi filmovi hitovi što gledati

Još vijesti