Slika nije pronađena

Ovo je jedan od onih filmova koje možemo pogledati puno puta, a i dalje su jednako zabavni. 'Šašavi petak' je hrpa ljudi i pogledala milijun puta, ali nikome do sada jedan kadar sa smiješnom pogreškom nije upao u oko.

Ne znamo gdje smo svi gledali, ali ovdje izgleda nismo. Sigurno i ti znaš za film 'Šašavi petak' u kojem glumi Lindsay Lohan. Kratki podsjetnik o čemu se radi: mama i kći se jednog jutra probude i shvate da su nekim čudom zamijenile tijela. Sada moraju otkriti kako to popraviti i vratiti na staro, ali i taj dan provesti u koži jedna druge, bez da drugi primijete.Video jednog fana je postao viralan nakon što je razotkrio grešku koja je promaknula redateljima, a koju izgleda do sada nitko nije primijetio. S obzirom da se radi o samo jednoj sceni, koja traje doslovno sekundu, razumljivo je da ju neće biti lako primijetiti, ali sada kada ju jednom otkriješ, vidjet ćeš ju. Radi se o sceni kada Annin mlađi brat i djed na vjenčanju idu otvoriti kolačiće sreće. Kada vlasnica restorana koji je posluživao hranu shvati što se događa i krene se baciti na njih da ne pojedu kolačiće – tu je ta scena. Annin brat je mali dječak, ali kada se žena ide baciti na njih, koristili su zamjenu, dublera, koji će biti u opasnijim scenama, poput ove. Problem je što je osoba koja ga mijenja itekako starija.

@thegabbienicole

I have no words #disney #stuntdouble #funny #freakyfriday #fail #fyp #DADMOVES #movie #moviesce

original sound - thegabbienicole

Oni koji su gledali film, sigurno se sjećaju da je upravo kolačić sreće bio krivac za zamjenu tijela, a kako bi spriječila da se to opet dogodi, žena se išla zaletjeti u unuka i djeda. Fanovi u komentarima ne mogu vjerovati kako to nikada nisu primijetili! Iako se radi o sekundi, očita je razlika između dječaka i odraslog muškarca koji ga tada glumi.

Pogledajte još:

Filmovi za koje sigurno niste znali da su inspirirani stvarnim događajima!

U Harry Potter filmovima smo skoro u glavnim ulogama gledali neke skroz druge glumce! Evo koje

Uskoro dolaze čak tri nova horora unutar samo mjesec dana! Bit će to serijal o ukletom gradu

Freaky Friday greška u filmu film sasavi petak

Još vijesti