Slika nije pronađena

Iako uživaš u gledanju romantičnih komedija s frendicama, horoce je nekako bolje gledati s dečkom. Iako možda nisu sve scene tako strašne, nema boljeg osjećaja nego kad se stisneš uz svog dragog jer se kao jako bojiš.

Budući da kreće ružno vrijeme, gledanje filmova u zagrljaju svoje bolje polovice je idealan plan. Sve što moraš jest pripremiti toplu dekicu i ispeći kokice, a mi ti savjetujemo koje filmove moraš pogledati sa svojim dečkom.

Neki znanstvenici čak tvrde da aktivnosti koje potiču adrenalin zbližavaju osobe tako da ćeš i pogledati dobar film i zbližiti se s dečkom – savršeno.


Warm Bodies je spoj ljubića i apokaliptičnog filma strave. Radnja je smještena u postapokaliptičnu budućnost gdje većinu populacije čine zombiji. "R" je jedan od njih, zombi u egzistencijalnoj krizi koji se zbližava sa djevojkom jedne od svojih žrtava.

A Nightmare on Elm Street je definitivno kultni hororac kojeg moraš pogledati. Glavni lik je Freddy Krueger, a njegova naoštrena rukavica koja ubija u snovima postala je pravi horor fenomen.

Scream je horor film iz 1996.  Radnja filma je smještena u zamišljeni američki gradić i prati nekolicinu tinejdžera dok ih napada misteriozni maskirani ubojica poznat pod imenom Ghostface.


When a Stranger Calls
film je koji je oduševio mnoge. Bezbrižna srednjoškolka Belle malo je pretjerala s telefonskim računom, pa se, tražeći brzi izvor prihoda, zaposlila kao dadilja u prilično izoliranoj kući ugledne obitelji. Tako počinju svi hororci.

The Cabin in the Woods također je horor koji bi trebao pogledati svaki ljubitelj strašnih scena. Petorica prijatelja se upute na odmor u usamljenu šumsku kolibu što se pokaže vrlo intrigantnim iskustvom.

You’re Next film je kojem se odmor obitelji Davidson pretvorit u noćnu moru, kada ih u obiteljskoj kući za odmor napadne sadistički nastrojena grupa serijskih ubojica. 

The Conjuring temeljen je na istinitom događaju te predstavlja priču kako su svjetski priznati istražitelji paranormalnih aktivnosti Ed i Lorraine Warren pozvani pomoći obitelji koju je terorizirala prisutnost sila tame nastanjena u njihovoj kući na osami.

Foto: Arhiva

I.I.

Pročitajte još:

Top 8 novih horora koje morate pogledati ove godine

Samo za najhrabrije: horor videi koji će vam utjerati strah u kosti

Tri rečenice strave: horor priče od kojih se ledi krv u žilama

dečko horor film

Još vijesti