Slika nije pronađena

Ako ste mislili da se samo djevojke susreću s ružnim komentarima na račun izgleda, varate se – neki slavni dečki također su se našli 'na tapeti' zbog svog izgleda.

Ima li išta tužnije od talentirane osobe koju uvjere da je ružna/nedovoljno privlačna te da bi zbog toga trebala odustati od svojih snova? Nažalost, mnoge priče tako završe.

Ipak, ovi dečki se nisu dali smesti. Iako su im manageri, producenti, fanovi i zločesti komentatori po inetrnetskim forumima govorili da jednostavno nisu dovoljno zgodni da bi uspjeli u showbizzu, oni nisu odustajali.

Evo koje slavne dečke neprestano vrijeđaju zbog izgleda:


#Louis Tomlinson

Kao i u svakom bendu, u One Directionu postoje dečki koji su nešto popularniji među djevojkama i oni koji plijene manje pozornosti. Ako je Harry Styles zarobio najviše ženskih srca, onda Louis Tomlinson, sudeći prema komentarima s interneta, ima najmanje obožavateljica. Nije se dogodilo jednom da su ga nazvali 'najružnijim članom benda', ali ako pitate nas, uopće se ne slažemo s tim. Uostalom, Louisa vjerojatno nije briga za takve komentare – prezauzet je brojanjem svojih milijuna na bankovnom računu.


#Ed Sheeran

Zločesti komentari na račun Sheeranovog izgleda nisu rijetkost; mnogi se sprdaju na račun njegove crvene kose i pjegiva nazivajući ga 'najružnijim pjevačem ikad'. Osim što obožavamo njegovu muziku, Ed je toliko puta pokazao da ima veliko srce da nam ništa više od toga ne treba. Uostalom, i sam je prihvatio činjenicu da možda ne izgleda kao muškarac iz snova, ali zato ima puno drugih kvaliteta o kojima ostali muškarci mogu samo sanjati.


#Miles Teller

Zahvaljujući internetu, poznati glumac shvatio je da ga mnogo ljudi smatra ružnim. Uvredljivih komentara nije malo, a najčešći je onaj 'Kako uspijeva dobiti uloge s takvom facom?'.


#Taylor Lautner

Obožavateljice Taylora neće vjerovati, ali zgodni vukodlak skoro nije dobio ulogu koja ga je proslavila jer je ekipa ,koja je birala glumačku postavu za film 'Sumrak', mislila da Jacob Black mora biti netko jako zgodan, a Taylor se nije uklapao u taj profil. Molim?


#Benedict Cumberbatch

Kada se birao glavni glumac serije Sherlock, izršni rpoducent sjeća se da su mu mnogi postavljali pitanje nije li mogao izabrati nekog zgodnijeg glumca. Kako god, mi smo prezadovoljni Benedictom u ulozi poznatkog detektiva!


Foto: Getty Images
Izvor: Teen.com
I.N.

Pročitajte još:

Celebrity cure kojima su rekli da nisu dovoljno lijepe da postanu slavne

Slavne dame kojima stalno govore da su premršave

Slavni dečki koji su nevinost izgubili jako mladi

slavni ružni Dečki

Još vijesti