Slika nije pronađena

Blitz-CineStar, najveći hrvatski kinoprikazivač, obilježava 10 godina od osnivanja i otvaranja prvog hrvatskog multipleksa koji od 2003. djeluje u zagrebačkom Branimir centru. Vrhunski uvjeti gledanja filmova, najnovija tehnologija i bogat filmski program od samog su početka bili vodilje CineStar kina. Kroz deset godina Blitz-CineStar je otvorio 10multipleksa u Hrvatskoj i 1 u susjednoj Bosni i Hercegovini, stvorivši lanac od ukupno 11 multipleksa sa 79 dvorana i 13 860 sjedala. CineStar je odlazak u kino i uživanje u filmu postavio na razinu najviših svjetskih standarda i publici pružio vrhunski filmski doživljaj.


Iznimno smo ponosni na ovih deset godina, prvenstveno stoga jer su bile prijelomne za kinoprikazivaštvo u Hrvatskoj. Posao prikazivanja filmova podigli smo doslovno iz pepela. U jednom smo desetljeću uspjeli izgraditi mrežu najmodernijih multipleksa u najvećim gradovima, digitalizirali smo kina u potpunosti i ono najvažnije, vratili publiku pred velika platna. Bilo je to uzbudljivo razdoblje od velike važnosti za cjelokupnu kino industriju u nas., izjavio je gospodin Hrvoje Krstulović, član uprave Blitz-CineStara.

Gospodin Damir Milinić, član uprave Blitz-CineStara je dodao: Bilo je to desetljeće rada, velikog timskog rada na čije rezultate danas možemo biti i više nego ponosni. Izgradili smo kina, predivne dvorane, uveli najbolju svjetsku tehnologiju i ono najvažnije, stekli povjerenje posjetitelja. Brojnim CineStar uslugama osigurali smo pogodnosti za posjetitelje različitih dobnih skupina i filmskih ukusa. StarsClub kartice, Studentske i Senior kartice, organizirane školske projekcije, matineje i nezaobilazna Moja CineStar srijeda nude povoljniju kupnju karata i dodatne bonuse za korisnike. Razvijanjem web stranice i aplikacija za Iphone, Android, iPad osigurali smo preglednost filmske ponude i mogućnost online kupovine ulaznica. Tu je i CineStarEvent centar, namijenjen poslovnim subjektima. Razvijali smo se intenzivno u svim mogućim segmentima i predanim radom izgradili snažan brend.


Tijekom obilježavanja desete obljetnice Blitz-CineStar će koristiti redizajnirani slavljenički logotip, kojim se ističe povezanost publike, filmova i okruženja u kojem se oni gledaju i doživljavaju.

18,5 milijuna posjetitelja, 900 000 projekcija, 1500 premijernih filmovau 11 multipleksaje 10 godina Blitz-CineStara sažeto u brojeve. Slikovito, kad bismo u niz složili 18,5 milijuna kino ulaznica spojili bi Zagreb s dalekom Moskvom.

CineStar 10 godina

Još vijesti