Slika nije pronađena

Iako ju mnogi smatraju 'običnom' starletom koja po cijele dane fotka selfieje, Kylie je vlasnica kozmetičkog carstva vrijednog milijune i službeno je najutjecajnija osoba na društvenim mrežama (na svijetu!).

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Titulu je preotela Beyonce koja je prošle godine rušila rekorde, a 2016. istim se mogla pohvaliti Rihanna. U kontekstu klana Kardashian-Jenner, druga najutjecajnija je Khloe, a tek treća Kim.

Podatke je iznijela tvrtka koja se bavi analizom objava na društvenim mrežama, D’Marie Analytics, koja je novo istraživanje odlučila napraviti nakon što je prva fotka Stormi na Instagramu u rekordnom roku postala najlajkanija objava sa skoro 18 milijuna lajkova, piše Independent.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Prema tom istraživanju, Kylie Jenner na svakoj objavi na Instagramu, Facebooku ili Twitteru zaradi milijun dolara!


Kylie nema najviše followera na Instagramu
– ima ih 108 milijuna, dok Selena Gomez ima 136 milijuna; nije po brojkama najjača ni na Twitteru – tu prednjači Katy Perry sa 109 milijuna, dok Kylie ima samo 25,5 milijuna, ali je svejedno vlasnica najvrjednijih profila! Pitate se zašto?

Od Kylie možemo učiti o marketingu na društvenim mrežama jer ih strateški koristi i ima odličnu povezanost s publikom, tvrdi  D’Marie Analytics. 'Kylie je neupitno globalni brend, zbog čega možda neki kolutaju očima. Ali ustvari, ona je pronašla svoju nišu među publikom i oglašivačima i postala influencerica', rekao je Frank Spadafora, direktor D’Marie Analyticsa. Za njezin uspjeh je zaslužan i idealan broj objava (nije dosadna, a redovita je) i veliki engagement njezinih fanova.


U posljednjih 30 dana Kylie je objavila 156 postova na društvenim mrežama, što znači da je zaradila 156 milijuna!

Trebalo li reći još nešto osim da želimo biti Kylie?!

via GIPHY


Foto: Profimedia/Instagram/Giphy

M.Z.

Provjeri još...

Prva zajednička – Kylie i Travis ušutkali glasine o prekidu fotkom zbog koje je Internet eksplodirao

Preslatka: Kylie Jenner se odvažila i pokazala lice svoje kćerkice! FOTO

Moćno! Kako je Snapchat zbog Kylie Jenner izgubio 1.5 milijardi dolara

Kylie Jenner najutjecajnija društvene mreže milijun dolara

Još vijesti