Slika nije pronađena

Posljednja epizoda hit serije Euphoria iznenadila je posebno fanove One Directiona. U jednoj su se sceni pojavili dvojica bivših članova i to na način koji nije očekivao.

Serija koju jedni obožavaju i hvale kao odličnu, a drugi je beskonačno kritiziraju jer se bavi težim temama, sada je uspjela ponovno iznenaditi. Zbog čega je nova HBO-ova serija Euphoria osvojila tinejdžere možeš pročitati u članku Ovaj prikaz suvremenog tinejdžerskog života ostavit će vas bez teksta! 'Euphoria' je MUST WATCH.

Prikazuje necenzuriran život tinejdžera, a scena koja je u posljednjoj epizodi iznenadila mnoge gledatelje uključivala je dvojicu dečkiju iz 1D-a Louisa Tomlinsona i Harryja Stylesa.

via GIPHY


Scena je podignula prašinu odmah nakon prikazivanja. Radi se o sceni koja uključuje tinejdžericu Kat, usamljenu djevojku koja istražuje svoju seksualnost tak da piše seksualne fan fiction priče inspirirane One Directionom. U ovoj epizodi priča koju Kat piše je bila i prikazana. Animirani likovi koji izgledom izuzetno podsjećaju na Louisa Tomlinsona i Harryja Stylesa bili su prikazani kako imaju oralni seks. Ovakve scene nisu neuobičajne za fan fiction priče, ali ovo je prvi put da je tako nešto prikazano u seriji.
A što na to kažu njih dvojica? Fanovi su ih na Twitteru pitali jesu li dali dopuštenje.

Harry se još nije izjasnio, ali Louis je odgovorio da ga nitko nije ni kontaktirao da bi zatražio dopuštenje niti ga je on dao.

Foto: Youtube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:


[OMG] Bivši član One Directiona otkrio kako se stvarno osjećao u bendu za vrijeme najveće slave!

Film za sve ljubiteljice One Directiona i Harryja Stylesa - fan fiction jedne djevojke dobiva ekranizaciju

Ovaj prikaz suvremenog tinejdžerskog života ostavit će vas bez teksta! 'Euphoria' je MUST WATC

scena serija Harry Styles one direction Louis Tomlinson Euphoria

Još vijesti