Slika nije pronađena

Bivša članica grupe Fifth Harmony je izbacila jedanaest pjesama od kojih su nam tri već dobro poznate i devet sasvim novih. 'Havana' (feat. Young Thug), 'Never Be the Same' i 'Real Friends' su već postigli svjetski uspjeh, a isto očekujemo i od preostalih pjesama.

A post shared by camila (@camila_cabello) on


Album 'Camila' možete skinuti na iTunesu ili besplatno slušati preko Spotifya i YouTubea. Slijedi ono što je 'Havana' započela – u beatu je totalno prepoznatljiv i u njezinom pop-salsa stilu. Latino ritam i iskrenost su ono što ga karakterizira i sigurni smo da će vam se dopasti 'na prvu'.


No, pohvalu ne možemo uputiti njezinom stilu. On je nejasan, 'trashy' i kaotičan. Ne znamo ima li stilista, ali ako ima, ne radi dobar posao. A možda ga još nije angažirala – u tom slučaju ju razumijemo. Vjerojatno se nije stigla pozabaviti svojim modnim izričajem, budući da joj je glazbena karijera u pojačanom fokusu posljednjih godinu dana, od kada nastupa solo.


Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Ovo su samo neki od imidža koje nikako ne možemo shvatiti niti savjetovati vam da ih isprobate. Više nam se sviđa u svakodnevnim kombinacijama kada se ne trudi srediti.

Embed from Getty Images

Ipak, nemojmo umanjiti njezin uspjeh – tek joj je 20 godina i u glazbi apsolutno rastura!

Foto: Spotify/Instagram/Getty/Profimedia/Twitter

M.Z.


Pročitajte još:

Zasjenila starije cure – ima samo 13 godina i diktira modni stil u Hollywoodu

Hailey Baldwin proglašena modnom influencericom – ukradi njezin stil!

Ugledaj se na Caru Delevigne i sestre Hadid - zvijezde su pokrenule modnu revoluciju koja bi mogla postati hit

moda flop novi album Modni stil glazba top Camila Cabello