Slika nije pronađena

Kako god okrenemo – prekid je bolan, a najbolje ga je obaviti uživo i direktno. Jedna od lošijih opcija je to učiniti preko poruke, ali neki svejedno biraju sms-ove kao sredstvo komunikacije za završetak veze.

`Gotovo je, ostavljam te` je valjda najgora poruka koju možemo primiti, a takve i slične sms-ove primile su pojedine slavne face.

Nema većeg kukavičluka nego kada `pedala` dođe na ekran mobitela, a ove zvijezde to najbolje znaju jer su prošli isto:

Britney Spears

Epizoda Seksa i grada u kojoj Carrie biva ostavljena preko poruke na papiriću je još blaga u usporedbi s tim kako je Britney ostavila bivšeg, Kevina Federlinea. Iako se ovdje ne radi o tome da je pjevačica bila ostavljena ovo se moralo spomenuti jer je ona zapravo prva slavna faca koja je prekinula s nekim preko sms-a. Upućeniji kažu da se radilo o vrlo kratkoj poruci.


Perrie Edwards

Pjevačica Little Mixa je sigurno ostala šokirana kada ju je bivši Zayn Malik (danas samo poznat kao `Zayn`) ostavio preko poruke. Njihova veza je trajala nekoliko godina, a ona mu je bila glavna potpora kada je odlučio napustiti One Direction iako je u to vrijeme izašla njegova fotka na kojoj se drži za ruke s drugom curom. Bez telefonskog poziva i samo preko poruke pjevač je prekinuo njihove zaruke.


Kim Kardashian

Starleta je pokušala svim snagama postići to da ju poznati igrač američkog nogometa, Reggie Bush, oženi. No, sportaš nikada nije bio toliko uživljen u Kim koliko je ona u njega, a nakon nekoliko godina dejtanja on joj je poslao poruku `later, babe` (vidio se kasnije, srećo). No, čini se da Kim ipak nije prošla toliko loše s obzirom na to da je sada u braku s vrlo slavnim reperom.


Katy Perry

Pjevačica i komičar Russell Brand bili su u braku, ali nisu provodili dovoljno vremena zajedno, a točku na i toj vezi stavio je upravo on. Katy kaže da je dobila njegov sms na Novu godinu 2011. u kojoj je rekao da je podnio papire za razvod. Čini se da je to bila nesretna godina za pjevačicu.


Lindsay Lohan

Nakon što je glumica javno objavila istospolnu vezu s DJ-icom Sam Ronson sve oči bile su uprte u njih. Lindsay je poznata po tome što je često konzumirala drogu i alkohol te je javnost smatrala da joj je Ronson samo privremena djevojka. Moguće da je to sve loše sjelo pa je ostavila glumicu preko poruke.


Taylor Swift

Priznajemo, Taylor nije ostavljena preko sms poruke, ali ju je Joe Jonas ostavio preko poziva. U showu Ellen DeGeneres pjevačica je ispričala sve o tom nemilom događaju, a toliko je bila detaljna pa otkrila da je poziv trajao samo 27 sekundi.
Izvor: egoforshow.com

Foto: Instagram/getty

I.P.

Pročitajte još:

Pukla ljubav: celebrity prekidi koji su nas šokirali u 2015.

Prekidi koji su nas šokirali: celebrity parovi koji su iznenada prekinuli zaruke

Celebrity preljubnici - slavne face koje su svoje partnere prevarili s drugim celebovima

sms ostavljeni preko poruke preko poruke Prekid

Još vijesti