Slika nije pronađena

Katy Perry je odavno priznala da je 'poljubila djevojku i da joj se svidjelo', a čini se da su njen primjer slijedile i ostale slavne cure.

To ne znači da su 'gay' – mnoge od njih samo su željele zadobiti medijsku pozornost, izazvati burne reakcije i zabaviti se. Najpoznatiji 'ženska pusa' ispod reflektora dogodila se između Madonne i Britney Spears te Madonne i Christine Aguilere prilikom 20. dodijele MTV-jevih nagrada. No, celebrity djevojke nisu tu stale.

Bez obzira na to što nisu gay, one su se poljubile na pozornici:

Carmen Electra & Paris Hilton

Za vrijeme primanja MTV-jeve filmske nagrade za najbolji poljubac u filmu Starsky & Hutch, dogodio se poljubac između glumice i starlete. Naime, Carmen je odlučila poljubiti Paris koja je vodila cijeli show. Iako su cure to napravile iz čiste zabave fanovi su totalno podivljali.Drew Barrymore & Liv Tyler

Prilikom dodijele Oscara 1999. glumice su se poljubile na crvenom tepihu. Prisutni kažu da je nakon Drew podignula svoju obrvu nakon senzualnog poljupca s kolegicom Liv.Madonna & Britney Spears / Madonna & Christina Aguilera

Ovo je vjerojatno najslavniji poljubac svih vremena koji se dogodio između slavnih cura. Dok su Britney i Christina bile još jako mlade te (Britney je imala 21, a Christina 22 godine) poljubile francuskim poljupcem Madonnu na pozornici tijekom dodijele MTV-jevih nagrada.


Angelina Jolie & Peta Wilson

Tijekom kasnih 90-ih Angelina je bila poznata po svojim čestim vezama s curama poput one s Jenny Shimizu, ali je bila i s Petom Wilson s kojom se često ljubila u javnosti, a jednom su to učinile i na dodijeli nagrada.


Cara Delevingne & Michelle Rodriguez

Premda se bivša manekenka i glumica nisu poljubile na pozornici, one su to često činile u javnosti što je potaklo i šuškanja o njihovoj vezi.


Britney Spears & Rihanna

Na dodijeli nagrada Billboard Music 2010. poljubac Britney i Rihanne gotovo je `slomio internet`. Što se može drugo reći nego da pop princeza već ima iskustva u ovakvim stvarima na pozornici.


Miley Cyrus & Cara Delevingne

Malo je čudno što se Miley još nije poljubila s nekom poznatom curom na pozornici budući da joj nije gotovo ništa bed napraviti, ali postoji fotka s privatnog druženja pjevačice i Care na kojoj se one dodiruju jezicima.Foto: getty/Instagram/Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Biseksualne zvijezde: celebovi koji vole i cure i dečke

Tako mladi, a tako `nestašni`: zvijezde koje šokiraju javnost svojim ponašanjem

Romantično i strastveno: najbolji filmski poljupci svih vremena

poljubac cure koje su se poljubile na pozornici slavne cure

Još vijesti