Slika nije pronađena

Ima zavidnu manekensku karijeru, druži se s Kardashian-Jenner klanom i ljubuje sa Zaynom Malikom – može li život Gigi Hadid biti uzbudljiviji?

Vjerni fanovi prate svaki njen pokret na društvenim mrežama, ali stvari koje radi nisu promaknule ni onima koji je ne simpatiziraju previše. Nećemo reći da ju ove face ne podnose, ali su se ili narugale ili čudno iskomentirale stvari vezane uz Gigi što je bilo dovoljno da se zaključi da nisu pretjerano opčinjeni mladom Hadid.

Njihove izjave donosimo u nastavku pa procijenite sami o čemu se tu radi:

*Miley Cyrus

Nakon što su Bella i Gigi na Instagramu objavile fotku s ručnicima na glavi, Miley je napravila zgodnu imitaciju uz 'simpatični' komentar: 'Samo pokušavam biti slatka poput sestara Hadid'. Pametnom dosta!



*Joe Jonas

S obzirom da je njen bivši dečko, možda mu i možemo progledati kroz prste, ali to ne znači da svojim postupcima nije jasno dao do znanja što misli o Gigi. Krajem prošle godine obrisao je fotku sa Zaynom Malikom, a zatim je 'unfollowa' svoju bivšu djevojku na Twitteru i Instagramu. I to nešto govori, zar ne?



*Cody Simpson

Još jedan Gigin bivši dečko s kojim nije ostala u dobrim odnosima je Cody. Nakon njihovog prekida, Gigi se spetljala s Joeom, a kada su Codyja upitali bi li ostao u prijateljskim odnosima s Gigi, brzo je odgovorio: 'Nema šanse!'


*Tyra Banks

Popularna manekenka nije direktno posramila Gigi, ali si je donekle pripisala zasluge za njenu uspješnu manekensku karijeru: 'America's Next Top Model je otvorio vrata za te djevojke koje su se proslavile u realityjima. Neki misle da Kendall ili Gigi nisu modeli, ali ja mislim da jesu' objasnila je, a mnogi su joj zamjeri što je ignorirala činjenicu da su se djevojke zaista trudile kako bi uspjele u modnoj industriji.


*Blanca Padilla

Manekenka je jednom prilikom prokomentirala uvrnute kriterije ljepote modne industrije zbog kojih mnoge djevojke moraju na dijetu, iako zapravo ne bi trebale: 'Slažem se s Gigi i nemam problema s tim da djevojke s oblinama šetaju modnim pistama. Ali da sam se pojavila ja s mjerama Gigi Hadid, poslali bi me doma da smršavim.' Auč, ovo je boljelo!


Foto: Getty
I.N.

Pročitajte još:

YouTuberica se pomoću šminke pretvara u Gigi Hadid

Odbijaju biti dio celebrity prijateljica: slavne cure koje ne žele biti u `ženskom klanu` Taylor Swift

2 u 1: Glumica koja izgleda kao mix Kendall Jenner i Selene Gomez

Gigi Hadid Hejteri

Još vijesti