Slika nije pronađena

Kladimo se da ste do sad već proveli sate i sate gledajući u remek-djelo od Lili Reinhart i Colea Sprousea na naslovnici W magazina.

Vaše najdraže Riverdale zvijezde izgledaju istovremeno glamurozno i tragično u nizu fotki koje prikazuju njih dvoje u nekakvoj post-apokaliptičnoj situaciji. Izvor blizak paru tvrdi da su se njih dvoje razdvojili i to je zapravo ona najtragičnija vijest iza ovog snimanja. Iako Cole i Lili tek trebaju potvrditi ili opovrgnuti glasine, ipak su se obratili fanovima na društvenim mrežama kako bi promovirali priču i njihovi natpisi otkrivaju PUNO.



U intervjuu za W, Cole je bio vrlo iskren vezano uz prve audicije, svom mišljenju o Jugheadu, glumljenju u djetinjstvu i još puno toga. Međutim, ono što se obožavateljima najviše svidjelo je činjenica da je Cole ispričao sve o svom prvom dejtu, gdje mu se također dogodio i prvi poljubac.


'Prvi dejt? U stražnjem dijelu mrtvačkih kola. Ovo je čudna priča. Tamo sam se i prvi put poljubio. Charlene je bilo njezino ime, čudno ime. Njezin je otac bio nekonvencionalan čovjek. Bio je strastveni kolekcionar Hot Wheelsa, ali tada je također posjedovao mrtvačka kola i bio je član tog kluba za mrtvačka kola, hahaha, odatle vjerojatno dolazi moj mračni smisao za humor. Charlene i ja išli smo s njim na jedno od okupljanja ljubitelja mrtvačkih kola. Sjeli smo u stražnji dio kola, razmaknuli smo zavjese i radili smo zastrašujuće grimase kroz prozor prema automobilima u prolazu, za to smo tada smatrali da je smiješno, a ja i dalje mislim da je to prilično smiješno. Zatim smo se poljubili i 'munje' su letjele. Dobio sam poljubac smrti', rekao je Cole kroz smijeh.

via GIPHY


Možete li zamisliti Charleneinu stranu priče?! Poljubila je Colea Sprousea!


Foto: YouTube Screenshot/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Lili Reinhart je zbunila fanove objavom na Instagramu! Što se točno događa u njenom ljubavnom životu?

Omiljeni par iz Riverdalea više ne dejta u stvarnom životu - Cole Sprouse i Lili Reinhart su gotovi?

[OMG] Šok i nevjerica! Dylan i Cole Sprouse mogli bi imati trećeg dvojnika

intervju prvi poljubac Mrtvačka kola Cole Sprouse W magazine prvi dejt

Još vijesti