Slika nije pronađena
Ove slavne face svi poznajemo s velikih i malih ekrana, ali u nekim sasvim drugim ulogama. Neki od njih su glumci, neke su starlete, neke modeli, a neki sportaši.

No, sigurno niste znali da njihove hitove, u pravilu po jedan po 'glazbeniku', možete pronaći i slušati na YouTubu. Nismo ni mi do kad nismo krenuli malo kopati...

1. Kim Kardashian – 'Jam (Turn It Up)' iz 2011.
Ovo što Kim radi u ovoj pjesmi ne bismo se usudili uopće zvati pjevanjem, riječ je o pravoj party pjesmi. Možda bolje da se Kim drži svoje karijere poslovne žene i starlete, jelda?2. Kirsten Dunst – 'Turning Japanese' iz 2009.
Pjesma je originalno hit iz 1980-ih u izvedbi The Vaporsa, a ovaj prepjev je nastao za potrebe izložbe u Tate Modern muzeju pod nazivom 'Pop Life: Art In A Material World '. Kirstenina verzija je toliki trash da je i sam Timothy L, koji je objavio pjesmu na YouTubu, u opisu napisao 'Sorry Kirsten'.3. Paris Hilton – 'Stars Are Blind' iz 2006.
Uvrštena je u 'top 10 most hated songs', iako čak ni ne zvuči toliko loše. Što ti misliš? Tada je bila u vrhuncu 'karijere' starlete.4. Victoria Justice - 'Beggin' On Your Knees' iz 2011.

Ovu pjesmu otpjevali su glumci iz TV serije 'Victorious', gdje Victoria glumi glavnu ulogu, tinejdžerke Tori Vega koja je primljena u umjetničku srednju školu u Hollywoodu. Pjeva ona odlično, ali je čudno čuti ju na YouTubu kad ju poznajemo kao glumicu. Btw. s njom je u seriji glumila Ariana Grande. 5. Tyra Banks – 'Shake Ya Body' iz 2004.
Model i glumica Tyra Banks je u brojnim spotovima, ali samo u ovoj pjesmi u ulozi pjevačice – i možda bi bolje bilo da nije. Pjesma je nastala u sklopu promocije druge sezone serije 'America’s Next Top Model'.6. Gwyneth Paltrow – 'A Fighter' iz 2010. godine
Gwyneth ima country pjesmu – za nepovjerovati, jelda? Korištena je kao soundtrack za film 'Country u srcu' u kojem glumi uz bok Garrettu Hedlundu. Čak i ne zvuči tako loše, slažeš se?7.  Scarlett Johansson - 'Falling Down' iz 2008.
Scarlett je izdala cijeli album pod nazivom 'Anywhere I Lay My Head' koji se sastoji od 10 prepjeva i jedne originalne pjesme - 'Falling Down'. To fkt ne zvuči dobro barem nama, a tebi?8. Shaquille O'Neal - '(I Know I Got) Skillz' iz 1993.
I on je izdao cijeli album, hip hop žanra 'Shaq Diesel'. Stvarno 'ima vještine'. LOL.Nadamo se da smo te barem malo nasmijali.

Foto: YouTube

M.Z.
Pročitajte još:

Najbolji bendovi iz filmova i serija za koje smo uvijek željeli da postoje

Nikada ih ne bismo spojili: celebrity prijateljstva koja su nas iznenadila

Nisu ni oni savršeni - blamovi slavnih koji će te nasmijati do suza

celebrity slavni pjevaci hitovi youtube

Još vijesti