Slika nije pronađena

Sestre Kardashian/Jenner imaju vojsku fanova koji vjerno prate svaki njihov korak, lajkaju njihove selfije i čitaju njihove statuse. No kako to obično biva kada si slavan – tu je i nešto manja vojska hejtera.

S obzirom da iskaču s gotovo svake naslovnice, da neprestano snimaju selfije te da uglavnom nemaju ništa pametno za reći, nije čudno da nekim ljudima klan Kardashian/Jenner ozbiljno ide na živce.

Ništa drugačije nije među holivudskim facama. Bez obzira što se sreću na crvenom tepihu, neke slavne face jednostavno ne mogu smisliti Kardashianke i ne ustručavaju se priznati to:

#Reese Witherspoon

Reese se proslavila ulogom u filmu 'Cruel Intentions', a za film o životu Johnny-a Casha-a 'Walk The Line' dobila je Oscara. Nije čudno da je iziritirana činjenicom da neki postaju slavni zahvaljujući snimkama seksa, a to je jasno izgovorila na 'MTV Awards', dodavši da 'nastup' u reality showu ne može biti tretiran kao 'gluma' aludirajući na 'Keeping Up With Kardashians'.


#Jonah Hill

Jonaha ste gledali u komedijama 'Superbad' i 'Bring Him To Greek', ali i u popularnom filmu 'Vuk s Wall Streeta'. 'Činjenica da je show 'Keeping Up With Kardashians' popularniji od primjerice serije 'Mad Men' je apsolutno gnjusna. To je najodvratniji dio naše kulture' jednom je prilikom izjavio Jonah.


#Halle Berry

Lijepa glumica neugodno se iznenadila kada je saznala da se otac njenog djeteta i bivši suprug Gabriel Aubry viđa s Kim Kardashian. Halle nije bila ljubomorna, ali pomisao da bi njeno dijete moglo biti dijelom reality showa ju je izluđivala. 'Možda dejtati s kim god želi, osim s osobama koje imaju reality show' rekla je Halle tada i jasno dala do znanja da Kim ne dolazi u obzir.


#Dave Grohl

Pjevač popularnog benda Foo Fighters objasnio je da se riješio svoje ovisnosti zahvaljujući Kardashiankama. 'Uvijek kad sam se napušio, buljio bih u njihov reality show i onda sam uskoro shvatio da je vrijeme da prestanem duvati' rekao je Dave. Barem neka korist od Kardashianki.#Barack Obama

Američki predsjednik Obama navodno je zabranio gledanje 'Keeping Up With The Kardashians' u Bijeloj kući, a Kim i Kanye-a je naveo kao loš primjer kulture u kojoj su djeca opsjednuta kojekakvim celebrity-ima.


Foto: Getty
Izvor: therichest.com
I.N.

Pročitajte još:

Aplikacija koja briše sve vijesti o Kardashiankama s interneta

Je li Kim ovaj put pretjerala: starleta skinula sve sa sebe

Potrošila 30 tisuća dolara da izgleda kao Kim Kardashian

kardashianke

Još vijesti