Slika nije pronađena

U nekom drugom svijetu bi se na ovo svi samo nasmijali, ali u ovom u kojem živimo, ne čini se toliko nemoguće da se i ovako nešto dogodi.

Možeš li zamisliti da tvoj omiljeni youtuber/youtuberica postane predsjednik države? Fanovi Logana Paula bi ovaj scenarij mogli i doživjeti. Logan je postao viralno poznat zbog skandala u kojima se pojavljuje svako malo, a najveći od svih, koji mu je i bio odskočna daska za kasniju slavu je video koji je objavio, a u kojem se u šumi na drvu vidio mrtav čovjek. Svi su pričali o tome, hejtali Logana, ali kratko. Logan je sve okrenuo u svoju korist i postao jedan od najpoznatijih youtubera na svijetu. Bilo da snima vlogove ili glazbene spotove, klikovi dolaze.


Sada je  u novom podcastu na kanalu Impaulsive najavio da se planira kandidirati za predsjednika SAD-a i pobijediti. Je li se samo šalio ili stvarno ima ovakve planove za budućnost? S Loganom se nikada ne zna. U podcastu je ispričao: 'Prije smrti, bit ću predsjednik SAD-a. I iskreno, vjerojatno ću biti jako dobar predsjednik. 2032. je prva godina kada se mogu kandidirati, ali vjerojatno će to ipak biti kada odrastem – kada budem čovjek pun inteligencije i mudrosti. Kandidirat ću se oko 2050. godine. Veselim se biti vaš predsjednik.'


Prije nego ipak postane predsjednik, 25-godišnji Logan je najavio da će prvo postati jedan od najboljih youtubera IKAD. Iako mu je kvaliteta sadržaja koji objavljuje često upitna jer vrijeđa, radi opasne stvari ili daje loš primjer mladima, ljudi iz nekog razloga vole njegove videe, što pokazuju i brojke jer rijetko će se naći koji ispod 5 milijuna pregleda.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[WHAT?!] YouTuberica fejkala odlazak na Bali i svi su joj povjerovali! Gdje je *stvarno* bila? Ne bi nikad pogodili...

Billie Eilish poslala poruku youtuberima koji se 'maskiraju' u nju za poglede i lajkove – evo što im je rekla

Reakcije youtuberica iz Londona na glazbu iz naše regije – poslušale su sve, od cajki do trapa i rapa

Amerika Predsjednik Logan Paul youtuber

Još vijesti