Slika nije pronađena

Iako znanost tvrdi da svatko od nas ima u prosjeku sedam dvojnika, vjerojatnost da ćemo ih pronaći je veoma. No, oni su ih pronašli i to u redovima slavnih. Donosimo sedam parova dvojnika slavnih osoba čija nas je sličnost zaprepastila!

1. Katy Perry and Zooey Deschanel

Bilo je to davnih dana kada su se ove dvije celebovke slično oblačile i nosile sličnu frizuru, ali sličnost je očita i u crtama lica. Zooey poznajemo kao glumicu iz '(500) dana ljubavi', 'Vilenjak' i brojnih drugih filmova, ali ni glazba joj nije strana, baš kao i njezinoj slavnoj dvojnici, Katy Perry.


2. Taylor Swift i Karlie Kloss

Osim što su njih dvije bestice, nevjerojatno su slične. Karlie je model i bivša anđelica Victoria's Secreta, a Taylor ne trebamo posebno predstavljati. Sličnost je bila još očitija kada je Taylor imala svjetliju kosu.

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on



3. Harry Styles i Mick Jagger

Harry još nije glazbena ikona u rangu Micka Jaggera i drastično je mlađi, ali kada usporedimo njihov izgled u istoj dobi, sličnost je zamjetna! I naravno, cure su oduvijek bile njihovi najveći fanovi, ali i znanost im je sklona – podsjetimo, nedavno je dokazano da Harry ima savršeno lice.


4. Nina Dobrev and Victoria Justice

Nikolina Konstantinova Dobreva je bugarsko-kanadska glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Vampirski dnevnici', a Victoria je njezina manje poznata kolegica poznata po ulozi u seriji 'Victorious'. Ne kužimo zašto ih filmska industrija zajedno ne angažira – ne bismo ziher skužili koja je koja.



5. Leighton Meester and Minka Kelly

Okej, filmaši su zamijetili sličnost pa ih angažirali zajedno – cure glumile zajedno u nekim od najpopularnijih tinejdžerskih TV serija, 'Cimerici' i 'Friday Night Lights'. Možda na prvi pogled nisu baš skroz slične, ali na drugi je već vidljivo.



6. Zayn Malik and Burak Deniz

Ne znaš tko je Burak? Ultra popularni turski glumac koji izgleda kao stariji brat Zayna Malika. Već su svi svjetski mediji skužili sličnost, pa zašto ne bismo i mi?


7. Darren Criss and Kit Harington

Darren kojeg obožavamo još od početka ekranizacije serije 'Glee' izgleda kao mlađi brat slavnog glumca iz serije 'Igra prijestolja'. Jon Snow nam je ipak malo draži, a tebi?


Foto: Profimedia/Twitter/Instagram/Pinterest

M.Z.

Pročitajte još:

Drama na setu i preveliki ego: ovi celebovi više nikad ne smiju raditi zajedno

Neki su skromni, a neki se razbacuju lovom – saznajte kakve poklone celebovi kupuju za Božić

Ovim su celebovima govorili kako su ružni i debeli, a ipak su uspjeli

celebrity slavni klonovi isti dvojnici sličnosti

Još vijesti