Slika nije pronađena

U današnjem svijetu, naravno, teško je proći kroz bilo kakav praznik ili blagdan, bez da se društvene mreže ne zatrpaju s objavama o tome. Ista je stvar bila i za jučerašnji Majčin dan, što nas uopće ne čudi.

Čudilo bi nas kada bi ti bila jedna od onih koji nisu objavili sliku s mamom za majčin dan, ali to je u potpunosti na tebi.

Mi ti donosimo neke od postova koje su slavni posvetili svojim mama!

Majka sestara Hadid, jednih od trenutno najpoznatijih manekenki na svijetu, također je prije bila model, stoga ne čudi što su i njena djeca krenula tim putem. Dok je Gigi objavila fotku s mamom dok je ona bila trudna s Bellom, Bella je objavila nekoliko slika sa svojom mamom, pa se na nekima nalazi samo ona, a na drugima su i njezini brat i sestra.


Bella je u opis slike stavila citat od Thich Nhat Hanh koji nas je dirnuo: 'Svaki put kad bi moja stopala dotaknula tlo, znala sam da je moja majka bila sa mnom. Znala sam da ovo tijelo nije moje već od moje majke i oca, i djedova, i pradjedova. Od svih mojih predaka. Ta stopala koja sam vidjela kao 'svoja' ustvari su bila ' naša'. Zajedno smo moja majka i ja ostavljale otiske na vlažnom tlu'.

Ariana Grande se za ovu priliku odlučila podijeliti s nama prekul fotku mame i sebe u čijem se opisu zahvaljuje mami na svemu što je napravila za nju, zaključujući da jednoga dana želi biti upola osoba kakva je ona! Također, zaključila je da njena mama zaslužuje sve što poželi, a isto mislimo i mi za naše mame!

Glumica Lili Reinhart je nedavno priznala da je u vezi s kolegom glumcem iz serije Riverdale, Coleom Sprouseom. Osim što joj zavidimo na tome (jer je Cole hot!!!), moramo priznati da je ova glumica jedna od ljepših glumica u Hollywoodu, a nakon što smo vidjeli ovu sliku, jasno nam je i na koga je tako lijepa!

Sestre Jenner su se svaka na svoj način sjetile njihove majke. Kylie (koja je i sama majka) je u sklopu svoje linije 'Kylie Cosmetics' pustila u prodaju i 'Kris Cosmetics', koja je posvećena njenoj mami i najslavnijoj 'momagerici' na svijetu, Kris Jenner.

Kendall se svoje mame prisjetila objavljujući dvije slike s njom na Instagram Stories i čestitajući joj Majčin dan!


Da ne bi slučajno pomislila kako samo cure čestitaju Majčin dan, Shawn Mendes je također čestitao svojoj mami! Objavio je ovu preslatku sliku na svoj Instagram story koja nas je oduševila. Možda se nije raspisao, ali i ovo srce nam je dovoljno da vidimo koliko mu je stalo do mame!


Svi fanovi Justina Biebera znaju da njegova mama, Pattie, ima posebno mjesto u njegovom srcu. Nemojmo zaboraviti ni da je jednu pjesmu s albuma 'Believe', napisao upravo za nju, zahvaljujući joj na svemu što je učinila za njega, a zove se 'Turn to you'. Stoga nas ne čudi što je za ovaj Majčin dan objavio čak dvije slike na Instagramu, a u opisu prve se nalazi tekst pjesme 'A Song for Mama' od Boyz II Men, jedne od Justinovih omiljenih grupa.


Zendaya, koja je nedavno oduševila internet sa svojim odabirom haljine za Met Galu, također se sjetila objaviti fotku za Majčin dan, pa je tako stavila ovu prekul sliku na kojoj vidimo da je oduvijek bila puna šarma!

Sve što Miley Cyrus radi uvijek uključuje puno šljokica, boja i blještavila, pa smo neku fotku poput ove koju je objavila na svoj Story od nje i očekivali! Ono što nismo očekivali jest koliko će dvije ličiti međusobno - izgledaju više kao sestre nego kao majka i kći!


Bivša prva dama Sjedinjenih Država, Michelle Obama, nije znala kako opisati sve što njezina majka njoj znači, pa je upravo to i stavila u opis slike koju je okačila na svoj Instagram!


Glas Camile Cabello nam i dalje ne izlazi iz glave zahvaljujući njezinom hitu 'Havana', pa kada čitamo opis njezine objave, točno znamo kako bi zvučalo kada bi nam to ona pročitala. Zahvalila se svojoj majci na svemu što je napravila za nju i njezinu obitelj te izrazila želju da i ona jednog dana bude poput nje!

Iako su nas sve lijepe čestitke raznježile, istina je da se mame vole svaki dan, a ne samo na Majčin dan! U svakom slučaju, još jednom želimo (sa zakašnjenjem) čestitati Majčin dan svim mama.

Kako si ti čestitala svojoj mami Majčin dan?

Foto: Instagram/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Za savršen Majčin dan – devet filmova koje možeš pogledati s mamom

Dozvolila si je to za Majčin dan – mama Kris uništila biznis Kylie Jenner

Malo truda i još manje novaca: idealni pokloni za Majčin dan

celebrity majčin dan

Još vijesti