Slika nije pronađena

Svi glumci moraju negdje početi, a gdje drugdje nego na televiziji. Ipak se radi o manjim projektima, nego što je riječ kada govorimo o filmovima, a obzirom na tonu serija koja se snima u zadnje vrijeme, ako ste teen glumac onda će upravo serija biti prvo mjesto na kojem ćete početi.

>> Pratiš redovito serije? Provjeri temu s našeg foruma i pridruži se... 'Koje serije pratite ove zime?'

Stoga, dobro upamtite ova lica jer predviđamo da će malo proći od njihovih početaka na malom ekranu do velikih Hollywoodskih projekata.


Sophie Turner

18- godišnju Britanku znamo iz serije 'Game of Thrones' i premda još ne znamo za njene filmske planove, znamo da je Sophie strastvena ljubiteljica životinja pa je tako njen pas Zunni glumio s njom u prvoj sezoni serije.



Cameron Monaghan

Cameron glumi Iana, trećeg najstarijeg sina  Franka Gallaghera iz serije  Shameless, a što se tiče filmova, glumi u Vampire Academy, no s obzirom na to koliko je talentiran, popis će uskoro biti poduži.


Hayley Orrantia

Hayley glumi Ericu, najstariju kćer u seriji 'The Goldbergs' koja se trenutačno prikazuje na HRT-u. Što se tiče filmova još joj ništa nije u planu, no s obzirom na to da je karijeru započela na X factoru i da zna pjevati, a ne samo glumiti,  budućnost će joj sigurno biti uspješna.



Lennon Stella

U seriji Nashville glumi Maddie Conrad I premda nema još planova za film, kao i Hayley Orrantiji joj predviđamo svijetlu budućnost jer trenutačno razvaljuje na YouTubeu kao prava glazbena senzacija.


Maia Mitchell

Maia glumi  Callie Jacob, u seriji  The Fosters, a s obzirom na to da je i ona glazbeno nadarena, i njoj predviđamo da će biti više od zgođušne Hollywoodske glumice.


Christa B. Allen

Počela je sa serijom 'Revenge' u kojoj glumi neshvaćenu it curu Charlotte Clarke. Uspoređuju ju s glumicom Jennifer Garner čiju je mlađu verziju čak i glumila.


Sami Gayle

18- godišnja Sami glumi u seriji 'Blue Bloods' i to lik pod nazivom Nicky Reagan-Boyle, no trenutačno nema želje okušati se na velikom platno pa strogo odbija sve ponude dok ne završi školovanje.


Holly Taylor

Holly glumi Paige Jennings u seriji The Americans. Do sad se nije okušala na velikom platnu, no s obzirom na to da ima 15 godina, ima vremena. 


Cole Sprouse

Već ga dobro znamo iz serije 'Riverdale', kao i iz žutih rubrika s obzirom na to koliko se trenutačno piše o njegovoj vezi s kolegicom iz serije Lili Reinhart. U svako slučaju rado bi ovog slatkiša gledali u filmu.

celebrity serije Sophie Turner teen zvijezde film

Još vijesti