Slika nije pronađena

Ukoliko ste se ikada pitali kako izgleda Božić u obitelji Kardashian, zahvaljujući North, sada ćete to i saznati! North je snimila djelić božićne atmosfere iz jedne od njihovih kuća, a može se reći kako nismo očekivali ništa manje glamurozno od onog što je vidljivo u videu. U svakom slučaju, kuća je doslovno pretvorena u lampice!

North je nedavno pokrenula TikTok profil zajedno s majkom Kim, a tamo često objavljuje neka videa iz njihovih raskošnih kuća i vila. Tako je nedavno North pokrenula live na TikToku, bez maminog dopuštenja, u kojem je pokazivala svoju sobu i Kim kako leži u krevetu. Očito je kako North često bez dopuštenja svoje obitelji pokazuje pojedine privatne stvari iz njihova života, a ovaj put je snimila video u kući svoje tete, Kourtney Kardashian, gdje pokazuje kako je Kourtney uredila svoju kuću povodom Božića. Ti raskošni ukrasi se najviše očituju na desetak božićnih drvca koje imaju ukrašene u predvorju kuće.

Nismo ništa manje očekivali od nekoliko ukrašenih božićnih drvca, a pitanje je koliko ih ima sveukupno u cijeloj kući s obzirom na to da je North pokazala samo dio onoga što je ukrašeno. Komentari ispod objavljenog videa se osvrću i na neke njezine prethodna videa: 'Volim kako North polako razotkriva Kardashiane', 'Zašto ti treba toliko božićnih drvca u kući?', 'Koliki će im biti računi za struju…', 'North je moja najdraža od svih Kardashiana' – napisali su pratitelji.

Pogledajte još:

Ovako to izgleda kad ti je mama Kim Kardashian: North West pokazala svoju kolekciju dizajnerskih torbica

Ljudi s Balkana oduševljeni: Kardashianka zaplesala na hit pjesmu s ovog prostora

Izgleda više kao Kylie Jenner nego sama Kylie: Pojavila se 'blizanka' popularne Kardashianke

Božić Kourtney Kardashian Kardashiani North West tiktok

Još vijesti