Slika nije pronađena

Sada se volite najviše na svijetu i ne možeš zamisliti život bez njega, no za par godina možda ćeš razmišljati skroz drugačije. Iako ti se sad čini skroz cool tetovirati 'Marko' na ruku ili napraviti srce koje će te podsjećati na njega, razmisli ipak dva puta.

Nemamo mi ništa protiv tetovaža, ali to je nešto što će biti tu zauvijek i treba biti oprezan kada su u pitanju dečki. Možda ste si sad dobri, ali što ako prekinete i ti na svom tijelu imaš nešto što će te zauvijek podsjećati na njega.

No, čak se i ta situacija može popraviti. Prva opcija je lasersko uklanjanje za koje nitko od nas nema novaca jer smo sve potrošili na tetovažu, a druga opcija jest prepravljanje tetovaže pa tako 'Marko' može postati cvijet ili leptir. Brojne slavne osobe napravile su upravo to:

 

1. Kaley Cuoco nakon rastave datum vjenčanja pretvorila je moljca. Hm, zar nije mogla nešto malo bolje?

Fotografija koju objavljuje @normancook

2. Iggy Azaela i A$AP Rock bili su sretni i zaljubljeni, a onda su prekinuli. Ipak, ostala je tetovaža na prsu (njegovo ime) koju je Iggy odmah dala preurediti.


3. Isto je napravio i Zayn Malik koji je bio dovoljno lud da tetovira lik svoje sada bivše cure Perrie Edwards. Na mjestu nje sada stoji jedna skroz druga slika.


4. Rihanna je imala isti problem. Dok je bila s Chris Brownom tetovirala je nekoliko malih zvjezdica na vratu. Kad su prekinuli, samo je dodala još više zvjezdica i sad je to skroz jedna druga slika.


5. Justin Bieber na ruci ima tetovažu koja bi trebala biti anđeo, no nas podsjeća ipak na nekog drugog - on svoju nije maknuo, pitamo se zašto.6. Harry Styles ima tetovažu brodova na ruci. Nagađa se da je to povezano s njegovom bivšom curom Taylor Swift i njezinom pjesmom 'Knew You Were Trouble', ali nakon prekida tetovaža je ipak ostala na ruci.7.

Liam Hemsworth i Miley Cyrus na ruci imaju tetoviran citat koji se nadovezuje (tekst Theodorea Roosevelta).Oni su ipak priča za sebe jer su prekinuli pa se ponovno zaručili tako da valjda ne žale tetovaže.

Dakle, prije svakog tetoviranja razmisli dva puta. Ovo su neki od najčešćih razloga zašto ljudi miču/mijenjaju tetovaže:

*Prekinuli su s dečkom/curom, a već su tetovirali nešto što ih podsjeća na njih

*Poslodavcu smeta tetovaža na vidljivom mjestu (treba razmišljati i o budućem zanimanju!)

*Promijenio se tvoj ukus

*Ne sviđa ti se kako je ispala tetovaža

*Koža se rastegnula/opustila pa tetovaža više ne izgleda isto


Foto: Twitter/Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Svaki dan druga tetovaža: najlonke s kojima izgleda kao da imaš crtež na koži

Aplikacija otkriva kako bi tetovaža izgledala na tvojoj koži

Sitne tetovaže na rukama izgledaju super

slavni tetovaža tetoviranje

Još vijesti