Slika nije pronađena

Jedan dečko i dvije djevojke nisu dobra kombinacija; jeste li ikada čuli za ljubavni trokut koji nije uništio prijateljstvo?

Takve situacije nisu zaobišle ni neke celebrity cure, a njihove razmirice su izašle u javnost. Najpoznatija svađa zbog dečka je ona između nekadašnjih prijateljica Taylor Swift i Katy Perry, a o tome je Tay čak i napisala pjesmu.

Iako danas nisu s tim dečkima, ove zvjezdane djevojke i dalje ne mogu podnijeti jedna drugu (čast iznimkama). Ako niste sigurni o kome se točno radi, vrijeme je da provjerite:


Taylor Swift & Camilla Belle

Tay nije bila sretna s viješću da je glumica s njenim bivšim dečkom Joeom Jonasom. Šuška se da Taylor Camilli posvetila pjesmu Better Than Revenge te ju malo ocrnila. Iako je glumica neko vrijeme šutjela o Taylor, kada se pjevačica posvađala s Katy Perry, Camilla je dala svima do znanja da je `Team Perry`.Taylor Swift & Katy Perry

Pjevačice su bile dobre prijateljice, ali prijateljstvo nije završilo dobro što je rezultiralo Taylorinom pjesmom Bad Blood. Njih dvije su se posvađale zbog Johna Mayjera s kojim je prvo bila Tay, a kasnije Katy.


Selena Gomez & Kendall Jenner

Sel se počela razilaziti sa svojom prijateljicom Kendall jer je ona postala prebliska s njenim bivšim, Justinom Bieberom. Pjevačica je prestala pratiti sestre Jenner na društvenim mrežama upravo zbog toga, a ovaj sukob je vjerojatno do sada riješen.


Miley Cyrus & January Jones

Ovo se čini kao najnevjerojatnija svađa ikada, ali se dogodila. Pjevačica i glumica su svoj odnos dovele `na nož` zbog Liama Hemswortha s kojim je Miley bila. Na jednoj dodijeli Oscara su Liam i January viđeni kako odlaze zajedno na što je Miley totalno poludjela, a njih dvije su navodno izmijenile nekoliko neumjesnih sms poruka. Nedugo nakon toga Miley je prekinula zaruke s glumcem.


Demi Lovato & Ashley Greene

Demin prekid s Joeom Jonasom je bio dosta težak za nju, a brzo nakon toga je doživjela živčani slom. Ono što je pjevačicu ponovno razbjesnilo je to što je Joe na turneju poveo svoju novu djevojku, glumicu Ashley Greene. Zbog toga je Demi napala plesača te se sama prijavila u insitituciju za pomoć. Kasnije, Ashley je u jednom intervjuu rekla da su ona i Demi baš kao Jennifer Aniston i Angelina Jolie.


Hilary Duff & Lindsay Lohan

Davne 2000. godine kada su Hilaryna i Lindsayina karijera bile na vrhuncu, uletio je jedan dečko koji je posvađao ove dvije glumice. Nepodnošljivost između njih dvije se pojavila nakon što je Hilary prekinula s Aaronom Carterom zbog toga što ju je navodno varao s Lindsay. Godinama nakon toga Aaron je tvitao kako mu je žao što je izgubio Hilary jer je ona bila ljubav njegovog života.


Kim Kardashian & Amber Rose

Kim i Amber se jako dugo ne podnose, a to se nije završilo niti Kiminom udajom za Kanyea. Posljednja svađa se temelji na ružnim stvarima koje je Kanye pričao o Amber, a ona je poznata po tome što se ne suzdržava od komentara na račun cijelog klana Kardashian. Amber je kasnije priznala da je cijela svađa bila pretjerana i da nisu trebali `ići toliko daleko`.


Rihanna & Karrueche Tran

Zbog čudne prirode odnosa između Rihanne i Chrisa Browna, ne čudi što je RiRi poludjela kada je čula da pjevač hoda s Karrueche. Njih dvije su poznate po tome što su se često javno svađale, a osobito na Twitteru.Izvor: teen.com

Foto: shutterstock/Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Tko tu koga? Prijateljice Taylor Swift koje su bile u vezi s njezinim bivšima

Dvije cure - jedna simpatija: tajni znakovi da se isti dečko sviđa i tvojoj prijateljici

Što kad se simpatija zaljubi u tvoju najbolju prijateljicu

oko dečka posvađale svađe

Još vijesti