Slika nije pronađena

U šoubiznisu je često važno biti multitalentiran, a pjevanje, ples i gluma je vrlo tražena ubojita kombinacija. U nastavku donosimo popis glumaca za koje nismo znali da iznenađujuće lijepo pjevaju.

Naravno, postoje oni celebovi koji su toliko talentirani u jednom jedinom području da nije ni bitno ako nisu talentirani i u ostala dva, ali fanovima su posebno zanimljivi multitalentirani celebovi za koje nikada ne znamo hoćemo li ih prije vidjeti na filmu ili u glazbenom spotu. Svi znamo da su se neke naše omiljene pjevačke zvijezde okušale i u glumačkim vodama – Britney Spears i JLo samo su neke od njih. No, jeste li znali da postoje glumci koji uz glumački talent posjeduju i talent za glazbu. Iako takvih glumaca ima mnogo, odlučili smo odabrati 10 muškaraca i žena čiji su nas glasovi ugodno iznenadili.

1.Kate Hudson
Ovu glumicu smo imali priliku gledati u mnogim romantičnim komedijama, ali tek nakon mjuzikla 'Nine' i ovog hvalevrijednog nastupa saznali smo da lijepa glumica također ima i vrlo lijep glas.

2.Jennifer Lawrence
Simpatična glumica je u više intervjua napomenula kako ne voli pjevati pred ljudima jer smatra da nema talent za glazbu, ali su je producenti filma 'Igre glad'i nagovorili da snimi pjesmu koju su umetnuli u film. Moramo priznati da nam nije jasno zašto glumica ne voli svoj glas jer nama zvuči predivno.

3.Robert Pattinson
Naš omiljeni vampir nije samo prezgodan i pretalentirani glumac, već zna pjevati i svirati gitaru i klavir, a dvije njegove pjesme pojavile su se čak i u filmovima Sumrak sage.

4.Kit Harrington
Kit je svoje glazbene vještine pokazao u videu gdje pjeva svojoj supruzi i kolegici Rose Leslie parodiju pjesme 'Wild Thing'.

5.Dylan Minnette
Ovaj mladi glumac je najpoznatiji po svojoj ulozi u hit seriji '13 razloga', ali malo ljudi zna kako je on također talentirani glazbenik – svira gitaru i pjeva u bendu Wallows.
 

6.Ryan Gossling
Svi fanovi ovog zgodnog glumca bili su iznenađeni kada su čuli njegovo predivno pjevanje u filmu 'La La Land', a moramo napomenuti i kako je Ryan bio toliko predan tom filmu da je naučio svirati klavir specijalno za tu ulogu.

7.Emma Watson
Poznata britanska glumica nije baš imala prilike pokazati svoje pjevačke vještine u serijalu filmova o Harryju Potteru, ali je zato u Disneyjevom filmu 'Ljepotica i zvijer' pokazala kako zaista ima prekrasan glas.

8.Gwyneth Paltrow
Ova plavokosa glumica iznenadila je sve kada se pojavila u par epizoda popularne teen serije 'Glee' u kojima je otpjevala nekoliko pjesama, uključujući popularni hit Cee Lo Greena 'Forget you'.

9.Emma Stone
Svačija omiljena crvenokosa glumica je svoje glazbene talente pokazala pjevajući s Ryanom Goslingom u filmu 'La La Land'. Naša omiljena izvedba je u sceni gdje pjeva na audiciji, jer njen nježni glas najbolje dolazi do izražaja.

10.Sarah Jessica Parker
Iako nikada nije pustila glas u poznatoj seriji Seks i grad, na YouTubeu se može naći video mlade Sare kako pjeva iz sveg glasa.
 

Foto: IMDB/ Instagram/ YouTube

M.B.

Pogledajte još:

Otkrivamo prave identitete vaših omiljenih celebova - 10 slavnih osoba koje su promijenili svoje ime

Cardi B, Taylor Swift ili Beyonce: Koje su 'obične' poslove imali celebovi prije nego su postali poznati?

Nemaš pratnju za maturalnu? Pozovi omiljenog pjevača! Ovo su celebovi koji su išli na maturalnu s fanovima

pjevanje multitalentirani celebovi pjevačke sposobnosti

Još vijesti